Ενότητα :Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Τίτλος : 2ο Διεθνές Αντιπυρηνικό Φεστιβάλ Ρόδου

Διαβάστηκε: 795 φορές!

Πλήρες Κείμενο :   3921Programma prosklisi.gif


Αρχή κειμένου

2ο Διεθνές Αντιπυρηνικό Φεστιβάλ Ρόδου

 

Το Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος και άλλων φορέων, διοργανώνει και φέτος το 2ο Διεθνές Αντιπυρηνικό Φεστιβάλ Ρόδου που θα διεξαχθεί 25-29 Σεπτεμβρίου 2007.

Φέτος, το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και προώθησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων. Διαλέξεις, εκθέσεις για το περιβάλλον, συζητήσεις, προ-βολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές συναυλίες, θα σημαδέψουν για μια εβδομάδα τη ζωή της πόλης.

Σημαντική στιγμή του Φεστιβάλ θα είναι η υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ οργανώσεων της Μεσογείου, των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής για την ίδρυση Διεθνούς Δικτύου με έδρα τη Ρόδο με σκοπό την αντιμετώπιση της πυρηνικής απειλής και τη μετατροπή της περιοχής σε Ζώνη Ειρήνης Ελεύθερη από Πυρηνικά.

 

Οργάνωση: Αντιπυρηνικό Παρατηρητήριο Μεσογείου
με την στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος
του Δήμου Ροδίων, του ΠΟΔΡ, του ΔΗΠΕΘΕ Ρόδου, του Δήμου Καμείρου, του ΤΕΕ/Τμ. Δωδεκανήσου, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανανήσου
και την βοήθεια της
IPPNW - Γερμανίας και του Συλλόγου PALSO Ρόδου

Επιστροφή