Ενότητα :Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Τίτλος : «ΓΗ και ΘΑΛΑΣΣΑ της ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Γεωλογία-Σεισμολογία-Περιβάλλον»

Διαβάστηκε: 804 φορές!

Πλήρες Κείμενο :   


Αρχή κειμένου

Συμπόσιο - Συνέδριο με θέμα:

«ΓΗ και ΘΑΛΑΣΣΑ της ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Γεωλογία-Σεισμολογία-Περιβάλλον»

 

     Ο Δήμος Κορινθίων, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Κορίνθου θα διοργανώσει Συμπόσιο - Συνέδριο με θέμα :«ΓΗ και ΘΑΛΑΣΣΑ της ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Γεωλογία-Σεισμολογία-Περιβάλλον».

     Το διήμερο συνέδριο θα γίνει στην Κόρινθο στο Νέο Δημοτικό Θέατρο, στις 2-3 Μαΐου 2008 και θα δοθεί έμφαση στα θέματα που αφορούν την Κορινθία. Το συνέδριο θα γίνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γεωλογικής Εταιρείας και θα ενταχθεί στις εκδηλώσεις του 2008: Έτος-Πλανήτης Γη. Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι τα τμήματα Γεωλογίας του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Πατρών.

     Από το Δήμο Κορινθίων προβλέπεται να καλυφθούν τα έξοδα διαμονής και διατροφής των συνέδρων, καθώς και η έκδοση των πρακτικών του Συνεδρίου.

     Θα διοργανωθεί και μετασυνεδριακή εκδρομή στους αρχαιολογικούς τόπους της περιοχής, αν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός.

     Παρακαλείσθε να συμμετέχετε με ανακοίνωση αποστέλλοντας  εκτεταμένη περίληψη  (μέχρι 4 σελίδες) το αργότερο μέχρι την 10η Μαρτίου 2008. Οι ανακοινώσεις να εμπίπτουν στη θεματολογία του συνεδρίου με έμφαση την Κορινθία, ως εργασίες κυρίως ανασκόπησης. Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος και προσκεκλημένοι ομιλητές.

     Το τελικό κείμενο μέχρι 12 σελίδες θα υποβληθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Οι οδηγίες συγγραφής θα σας κοινοποιηθούν ηλεκτρονικά. Οι εκτεταμένες περιλήψεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά με e-mail (ως επισύναψη με μορφή Word) σε μια από τις κάτωθι διευθύνσεις: 

kvoudour@geo.auth.gr 

iannis@upatras.gr

                                                                           Από την Οργανωτική Επιτροπή

Γιάννης Κουκουβέλας, Αν. Καθ. Τμ. Γεωλογίας Παν. Πατρών

Κώστας Βουδούρης , Λέκτορας, Τμήμα Γεωλογίας ΑΠΘ

Επιστροφή