Ενότητα :Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

Τίτλος : Βιβλιοπαρουσίαση: Ντίνας Σχίζα, «Συστημική Σκέψη και Περιβαλλοντική Εκπαί-δευση»-

Διαβάστηκε: 733 φορές!

Πλήρες Κείμενο :   


Αρχή κειμένου
New Page 1

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Περιβάλλοντος Πολιτισμού

Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΣΠΕ) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας προσκαλεί στην παρουσίαση εκπαιδευτικού-παιδαγωγικού υλικού  περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ενός σχετικού βιβλίου την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009, ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Τριπόδων 28, Πλάκα, στάση μετρό Ακρόπολη).

 

Θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Ντίνας Σχίζα, υπεύθυνης Π.Ε. στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Α’ Αθήνας, «Συστημική Σκέψη και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»-Ένα διδακτικό μοντέλο που οικοδομεί  την κριτική σκέψη και τη σχέση με τον «άλλο».

Την παρουσίαση θα κάνουν, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου κα Ευγενία Φλογαΐτη και  οι κυρίες Ελένη Γλαρέντζου (μέλος του ΚΕΜΕΤΕ-ΟΛΜΕ) και Μαρία Δημοπούλου (Υπεύθυνη Π.Ε. στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Α’ Αθήνας.

 

Θα παρουσιαστεί επίσης το εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Συνειδητοποίηση, Ευαισθητοποίηση, Δράση για την Αειφορία» έχει παραχθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος ΙΝΤΕΡΡΕΓΚ Ελλάδας-Ιταλίας «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ». Την παρουσίαση θα κάνει η συγγραφική ομάδα του Σ.Π.Ε.

Επιστροφή