Ενότητα :Μόλις κυκλοφόρησε

Τίτλος : Ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος “Θάλασσα”, MΟm

Διαβάστηκε: 733 φορές!

Πλήρες Κείμενο :   


Αρχή κειμένου

Ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος “Θάλασσα”, MΟm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας

 

Διαβάστε το τέταρτο τεύχος του ενημερωτικού ηλεκτρονικού δελτίου του προγράμματος “Θάλασσα: Μάθε, Δράσε, Προστάτεψε: Ενημερωτική, Εκπαιδευτική, Συμμετοχική Εκστρατεία για τα Θαλάσσια Θηλαστικά στην Ελλάδα” και ενημερωθείτε:

  

-           Για το περιστατικό εκβρασμού των ζιφιών, που έγινε τον Νοέμβριο του 2011 στις ακτές της Κέρκυρας και τη δράση των οργανώσεων που υλοποιούν το πρόγραμμα «Θάλασσα».

 

-           Για μερικά tips συμπεριφοράς μας για την προστασία των θαλασσών και των θαλάσσιων θηλαστικών τώρα το καλοκαίρι και μια υπενθύμιση του πως μπορείτε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που δείτε ένα θαλάσσιο θηλαστικό.

 

-           Για δύο είδη θαλάσσιων θηλαστικών που ζουν στη χώρα μας, τον ζιφιό κα την πτεροφάλαινα καθώς και

 

-           Για το εγχειρίδιο που αναπτύχθηκε στα πλαίσια του προγράμματος και αποτελεί έναν εύχρηστο οδηγό με πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τα θαλάσσια θηλαστικά, ο οποίος είναι διαθέσιμος και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.thalassa-project.gr.

  

Για να διαβάσετε το ενημερωτικό δελτίο πατήστε εδώ. 

 

Το ενημερωτικό δελτίο του προγράμματος “Θάλασσα” εκδίδεται δύο φορές το χρόνο από τη MΟm/Εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας.

 

Επιστροφή