NAFTILOS


Str. Gheorghe Titeica nr.43, ap.2, sector 2, BUCHAREST
Tel./Fax: 004-01-6872475 004-095-791042
E-mail: [email protected]

Asociatia NAFTILOS se implica in actiuni cu caracter ecologic si cultural.


Scopurile asociatiei :

  1. sensibilizarea in domeniul ecologic, in special a tineretului;
  2. informarea mediilor romanesti despre educatia privind mediul inconjurator;
  3. protejarea mediului inconjurator;
  4. promovarea eco-turismului;
  5. dezvoltarea relatiilor de prietenie si colaborare intre tarile din zona balcanica si nu numai, in domeniile ecologic si cultural.

Structura :
Organul suprem de conducere al asociatiei este Adunarea Generala, care se compune din totalitatea membrilor fondatori ai asociatiei.
Organul de conducere executiva este Consiliul Director, compus din 5 membrii :
- presedinte, vicepresedinte, secretar si 2 membrii.
Alte functii de conducere ale asociatiei sunt cenzorul si directorul administrativ.

Venituri :
Asociatia este finantata prin donatii ale membrilor, taxe de inscriere, cotizatii anuale, donatii si sponsorizari ale prietenilor asociatiei, dar si prin elaborarea de proiecte si programe pentru cei interesati, care sa fie insa in concordanta cu scopul si activitatea asociatiei.

Programe :

  • "Planul de comunicare pentru informarea ecologica si educarea despre mediul inconjurator" in colaborare cu Biblioteca Ecologista Evonymos din Grecia si cu Mesogios SOS din Turcia;
  • Crearea unei biblioteci care sa cuprinda carti in limba greaca si in limba romana cu continut ecologic si nu numai, in incercarea de a acoperi nevoile comunitatii elene din Bucuresti si pe viitor din restul oraselor din Romania, unde exista astfel de comunitati. In colaborare cu Biblioteca Ecologista Evonymos se va incerca crearea unei biblioteci similare in Grecia pentru a acoperi nevoile comunitatii romane de acolo.
  • Crearea retelei asociatiilor cu caracter ecologist, care sa colaboreze pentru intrajutorarea altor asociatii cu aceleasi scopuri, oferind spre folosinta echipamentul si materialele Hardware si Software pe care le au in posesie.

sus