Categorie : Dezvoltare - Sustinere
Subcategorie : Dezvoltare sustinuta
Inregistrari 1 la 4 din 4


1. Natiunile Unite-Dezvoltare sustinuta-Agenda 21-Turism sustinut :
  Agenda 21 este un cuprinzator plan de actiune pentru a fi adoptat pe plan global, national si local de organizatiile din sistemul Natiunilor Unite, guverne si grupari principale, in orice domeniu in care omul influenteaza mediul inconjurator. Aceasta pagina se ocupa de "Sprijinirea turismului" editare a Agendei 21.
http://www.un.org/esa/sustdev/tourism.htm
 
 
2. Oreivatein :
  Paginile pe care sunteti pregatit sa le vizitati sunt rezultatul unui efort de a furniza informatii despre natura si muntii Greciei. Aceste pagini nu tin sa fie un mijloc obisnuit de informare electronica , fiind in schimb un stimul pentru sporirea interesului legat de expeditiile montane.
http://www.oreivatein.com/
 
 
3. UNEP TURISM Despre eco-turism :
  Interesul pentru eco-turism al UNEP este special, datorita legaturii sale cu conservarea si folosirea continua a biodiversitatii. Domeniu privilegiat, eco-turismul poate promova cele trei obiective de baza ale Conventiei pe Diversitate Biologica...
http://www.uneptie.org/pc/tourism/ecotourism/
 
 
4. Asociatia Australiana de Eco-turism :
  Asociatia Australiana de Eco-turism s-a format in 1991 si este constituita ca o organizatie non-profit, fiind organismul national de frunte in industria eco-turismului. Scopurile noastre: sa fim lideri in asistenta pentru eco-turism si sa facem ca celelalte operatiuni de turism care se executa, sa devina ecologice, viabile economic si competente pe plan social si cultural.
http://www.ecotourism.org.au/
 
 
Inregistrari 1 la 4 din 4