Evaluare : 4
Inregistrari 1 la 25 din 149

1. :
Educatie ecologista - Educatie ecologista
 Bine ati venit la SEEK, un loc unde puteti gasi resurse Minnesota pentru educatie ecologista. Directorul SEEK, lucreaza ca o casa de colectare pentru toate tipurile de resurse educationale de mediu, de la articole la planuri de invatare, de la indeplinire la expunere si multe altele.Aceste resurse vin de la o multime de organizatii de pe tot cuprinsul statului Minnesota, inclusiv scoli si colegii, agentii guvernamentale, biblioteci si medii de afaceri.
http://www.seek.state.mn.us/about.cfm
 
2. A doua Natura:
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 A doua Natura... este dedicata accelerarii procesului de transformare a invatamantului superior. Noi ghidam si educam aceste institutii in dorinta lor de a face sprijinul o parte integrala a institutiei lor si ajutam la marirea eforturilor lor pentru a determina activitatile umane sa fie sustinute.
http://www.secondnature.org/home.html
 
3. Aeroportul Heathrow:
Transporturi - Aeroporturi
 Aeroportul Heathrow este cel mai aglomerat aeroport international, din lume. Heathrow este de asemenea si pe locul doi dintre cele mai aglomerate cargo- porturi. Recunoscandu-l ca un centru de activitate mondial, 90 de linii aeriene si-au instalat baza la Heathrow.
http://www.baa.co.uk/main/airports/heathrow/
 
4. Aeroportul International Atena:
Transporturi - Aeroporturi
 O cooperare inovatoare intre sectorul public si initiativa particulara, "Aeroportul International Atena S.A." este o societate anonima, responsabila de construirea si functionarea aeroportului "Eleftherios Venizelos" pentru o perioada de 30 de ani.
http://www.aia.gr/
 
5. Aeroportul International Los Angeles:
Transporturi - Aeroporturi
 Ca autoritate aviatica pentru cel de-al doilea, ca marime, oras national si centrul de activitate al unei metropole foarte populate, Aeroportul International Los Angeles infrunta problemele create de sistemul aeroportuar, in deservirea unei parti principale din piata Californiei de Sud.
http://www.lawa.org/
 
6. Agentia Europeana de Mediu:
Conventii internationale - Justitie - Legislatie - Institutii de protectia mediului
 EEA are ca scop sa sprijine continuitatea dezvoltarii si sa ajute la obtinerea unei imbunatatiri concrete si semnificative a mediului inconjurator in Europa, prin furnizarea de informatii oportune, obiective, interesante si sigure, factorilor de decizie si natiunilor.
http://www.eea.eu.int/
 
7. Agentia Europeana de Mediu - Deseuri:
Poluare - Deseuri - Gunoi
 Pentru ce mai multi dintre noi, deseurile sunt sacii cu gunoi menajer, pe care ii aruncam in fiecare saptamana. Stim ca se duc undeva, dar doar cativa au vazut de curand o groapa de gunoi, o instalatie tehnica de incinerare a deseurilor sau un centru de reciclare iar multi dintre noi nici nu se gandesc la ele.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/waste
 
8. Agentia Europeana de Mediu - Rarefierea stratului de ozon:
Poluare - Deseuri - Strat de ozon
 Distrugerea stratului de ozon, care protejeaza toate formele de viata impotriva radiatiilor ultraviolete solare, a fost una dintre primele probleme globale de mediu, inteleasa de toata populatia si care a fost luata in serios de toate comunitatile.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/ozone
 
9. Agentia Europeana de Mediu - Transporturi:
Transporturi - Transporturi
 Reformarea sectorului transporturilor este una dintre cheile care deschid calea spre o continua dezvoltare si una dintre cele mai mari provocari. Acest sector este cel mai mare consumator de energie si producator de gaze nocive din UE.
http://themes.eea.eu.int/Sectors_and_activities/transport
 
10. Agentia Europeana de Mediu: Sectiunea despre calitatea aerului:
Poluare - Deseuri - Poluarea aerului
 Calitatea buna a aerului este una din conditiile esentiale pentru sanatatea si prosperitatea omenirii si a ecosistemului. Referitor la acest subiect veti gasi cu siguranta informatii despre starea si tendintele calitatii aerului in Europa. Documente tehnice, ca de exemplu supravegherea programelor, prezinta subiecte referitoare la aer.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/air_quality
 
11. Agentia Europeana de Mediu: Sectiunea despre Schimbarea biodiversitatii:
Mediul natural - Biodiversitate
 Rapoartele EEA prezentate in aceasta sectiune, pot fara indoiala trage un semnal de alarma. Cu toate ca, inevitabil, nivelul de poluare a scazut iar protectia naturii a devenit parte integranta din planificarea urbana, agricultura sau alte domenii, din multe alte cauze biodiversitatea de-a lungul UE este inca sub amenintare.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/biodiversity
 
12. AGP Divizia de Productie si Protectie a plantelor a FAO:
Dezvoltare - Sustinere - Agricultura
 AGP considera ca pentru dezvoltarea unui sistem agricol de durata este necesar sa se imbunatateasca productivitatea culturilor agricole si a pasunilor, sa se creeze conditii sporite de securitatea in hrana si dezvoltarea generala a economiei si sa se conserve mediul inconjurator prin punerea in valoare a resurselor biologice agricole.
http://www.fao.org/ag/AGP/Default.htm
 
13. Agricultura organica la FAO:
Dezvoltare - Sustinere - Culturi organice/ecologice
 Telul acestui site este de a oferi informatie despre agricultura organica disponibila la FAO. De asemenea, functioneaza ca o "harta rutiera" in care utilizatorii sunt indrumati spre alte website-uri relevante.
http://www.fao.org/organicag/
 
14. Amphibion:
Mediul natural - Biotopi hidrologici
 'AMPHIBION' este un jurnal bilunar de 16 pagini, publicat pentru prima data in aprilie 1993. Din August 1997, a doua perioada de publicare s-a inceput cu suport financiar din partea Ministerului Mediului, Planificare Teritoriala si Lucrari Publice. Obiectivele publicatiei AMPHIBION sunt constientizarea sociala asupra mediului si informatia despre resursele regenerabile. Este editata in 7.000 de exemplare, temele principale fiind: administrarea resurselor naturale, informatii despre arii protejate, activitatii ale EKBY si alte organizatii de mediu, viitoare conferinte, etc.
http://www.ekby.gr/ekby/el/amphivion_el/is31_el.html
 
15. Amtrak:
Transporturi - Transport feroviar
 Clientii Amtrak se bucura de garantarea unui serviciu satisfacator in mai mult de 500 de comunitati din peste 45 de state, de-a lungul a 20.000 de mile. Amtrak a introdus in 2000, in partea nord-estica, un nou serviciu de trenuri rapide, initiind pentru intreaga natiune, neconditionat, termenul de client garantat satisfacut, atingand toate recordurile cu privire la calatori si venituri totale.
http://www.amtrak.com/
 
16. ARCADIS:
Dezvoltare - Sustinere - Lucrari la scara mare
 ARCADIS este o organizatie internationala de servicii bazate pe cunostinte internationale in domeniul infrastructurii, mediului, constructiilor si comunicatiilor. Pretutindeni unde functioneaza, Compania are ca tel imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a celui de lucru. De pe pozitia puternica pe care o are pe piata locala, Compania lucreaza la completarea proiectelor pentru clientii din sectorul public si din cel privat. Fondata in 1888, ARCADIS are in mod curent cam 8.000 de angajati. Compania este in topul celor 10 din toata lumea afacerilor.
http://www.arcadis.nl/arcadis/
 
17. Asociatia Australiana de Eco-turism:
Calitatea vietii - Eco-turism
 Asociatia Australiana de Eco-turism s-a format in 1991 si este constituita ca o organizatie non-profit, fiind organismul national de frunte in industria eco-turismului. Scopurile noastre: sa fim lideri in asistenta pentru eco-turism si sa facem ca celelalte operatiuni de turism care se executa, sa devina ecologice, viabile economic si competente pe plan social si cultural.
http://www.ecotourism.org.au/
 
18. Asociatia Nord Americana pentru Educatie ecologista:
Educatie ecologista - Educatie ecologista
 Asociatia Nord Americana pentru Educatie ecologista (NAAEE) este o retea de profesionisti, studenti si voluntari care lucreaza in domeniul educatiei ecologiste, de-a lungul Americii de Nord si in alte 50 de tari in toata lumea. In dorinta de a transforma teoria in practica si de a oferi suport pentru educatia ecologista si educatori ecologisti, NAAEE ofera o varietate de programe si activitati. Acestea includ conferinte anuale ale NAAEE, publicatii NAAEE si servicii in direct si EE-Link-uri.
http://www.naaee.org/html/jobs.html
 
19. Asociatia Nucleara Mondiala:
Energia - Energie nucleara
 Asociatia Nucleara Mondiala este organizatia comerciala non-guvernamentala globala interesata de generarea puterii nucleare si de toate aspectele ciclului combustibililor nucleari, precum mineritul, conversia, imbogatirea, fabricarea combustibililor, dispozitive de racire a combustibililor uzati si transportarea lor. WNA si ajuta membri prin facilitarea interactiunii pe probleme de comert, tehnologie si politica si prin promovarea intelegerii la nivel national a tehnologiilor nucleare.
http://www.world-nuclear.org/
 
20. BIROUL CONFEDERATIILOR EUROPENE DE MEDIU (EEB) al Organizatiilor Cetatenesti de Mediu:
Conventii internationale - Justitie - Legislatie - Organizatii internationale
 EEB este o confederatie de 134 de organizatii cetatenesti de mediu, care isi au sediul in toate tarile membre ale U.E. si in tarile cele mai avansate, precum si in cateva tari invecinate. Pot fi locale si nationael sau Europene si internationale. Scopul EEB este de a proteja si de a imbunatatii mediul inconjurator in Europa si de a da posibilitatea cetatenilor Europei sa-si joace rolul in realizarea acestor obiective. Biroul EEB din Bruxelles, a fost infiintat in 1974 pentru a da membrilor sai ca sarcina principala sa supravegheze si sa raspunda la urgentele din politica de mediu a U.E.
http://www.eeb.org/
 
21. BIROUL CONFEDERATIILOR EUROPENE DE MEDIU (EEB) al Organizatiilor Cetatenesti de Mediu:
Dezvoltare - Sustinere - Dezvoltare sustinuta
 EEB este o confederatie de 134 de organizatii cetatenesti de mediu, care isi au sediul in toate tarile membre ale UE si in tarile cele mai avansate, precum si in cateva tari invecinate. Pot fi locale si nationael sau Europene si internationale. Scopul EEB este de a proteja si de a imbunatatii mediul inconjurator in Europa si de a da posibilitatea cetatenilor Europei sa-si joace rolul in realizarea acestor obiective. Biroul EEB din Bruxelles, a fost infiintat in 1974 pentru a da membrilor sai ca sarcina principala sa supravegheze si sa raspunda la urgentele din politica de mediu a UE.
http://www.eeb.org
 
22. Biroul pentru combaterea desertificarii si a secetei:
Biosfera - Desertificare
 Biroul pentru combaterea desertificarii si a secetei al UNDP este responsabil cu conducerea si sprijinirea eforturilor organizatiilor si incurajarea dezvoltarii umane permanente in zonele aride. Biroul este amplasat in Grupul de dezvoltare sustinuta a mediului (ESDG) al Biroului pentru politica de dezvoltare (BDP). In paralel cu planul de afaceri al UNDP, UNSO va sprijini dialogul politic si capacitatea institutionala de construire pentru a ajuta statele sa integreze in cadrul planurilor lor de dezvoltare, problema terenurilor aride.
http://www.undp.org/seed/unso/
 
23. CADDET Energie regenerabila IEA / OECD:
Energia - Resurse de energie regenerabila
 CADDET Energie regenerabila este o Agentie de acord international privind energia si si-a inceput activitatea in 1993 pentru a facilita schimbul de informatii legate de proiecte comerciale legate de energia regenerabila. CADDET este reprezentant al Centrului pentru analizarea si raspandirea tehnologiilor energiei manifestate.
http://www.caddet.co.uk/
 
24. CAN:
Biosfera - Clima
 CAN este o retea globala de peste 278 de organizatii non-guvernamentale (ONG-uri) care lucreaza sa promoveze actiuni guvernamentale sau individuale de limitare a influentei umane in schimbarea climei pana la nivelul de sprijin ecologic. Membrii CAN lucreaza sa atinga acest scop prin coordonarea schimbului de informatie si prin strategii ONG in probleme internationale, regionale si nationale de clima. CAN are 7 birouri de coordonare regionala care coordoneaza eforturile sale in Africa, Europa Centrala si de Est, Europa, America Latina, America de Nord, Asia de Sud si Asia de Sud-Est. Diverse organizatii de mediu din toata lumea, de la grupuri internationale mari precum World Wildlife Fund (WWF), Greenpeace si Friens of the Earth pana la grupuri locale mici din tarile in curs de dezvoltare precum Terre Vivante din Mauritania si Green Coalition din Filipine, lucreaza in colaborare in cadrul CAN.
http://www.climatenetwork.org/
 
25. CCKN:
Biosfera - Clima - Schimbarea climei
 CCKN aduna laolalta expertize, experiente si perspective a mai mult de o duzina de organizatii din statele in curs de dezvoltare si din statele dezvoltate. Resursele, cunostintele si posibilitatile limitate din tarile in curs de dezvoltare, impreuna cu lipsa dialogului si a intelegerii dintre statele industrializate si cele in curs de dezvoltare, impiedica inaintarea eforturilor internationale adresate problemei schimbarii climei. CCKN tinteste sa rezolve aceste neintelegeri prin facilitarea cercetarilor atente si a capacitatii de construire in tarile dezvoltate si in cele in curs de dezvoltare, scop general fiind dezvoltarea sustinuta.
http://www.cckn.net/
 

Inregistrari 1 la 25 din 149