Categorie : Energia
Subcategorie : Energie
Inregistrari 1 la 6 din 6


1. Natiunile Unite-Dezvoltare sustinuta-Agenda 21-Energia :
  Agenda 21 este un cuprinzator plan de actiune pentru a fi adoptat pe plan global, national si local de organizatiile din sistemul Natiunilor Unite, guverne si grupari principale, in orice domeniu in care omul influenteaza mediul inconjurator. Aceasta pagina se ocupa de "Energie" editare a Agendei 21.
http://www.un.org/esa/sustdev/enr.htm
 
 
2. Aeroportul Heathrow :
  Aeroportul Heathrow este cel mai aglomerat aeroport international, din lume. Heathrow este de asemenea si pe locul doi dintre cele mai aglomerate cargo- porturi. Recunoscandu-l ca un centru de activitate mondial, 90 de linii aeriene si-au instalat baza la Heathrow.
http://www.baa.co.uk/main/airports/heathrow/
 
 
3. Conferinta Europeana a Ministerelor de Transport (ECMT) :
  Conferinta Europeana a Ministerelor de Transport (ECMT) este o organizatie interguvernamentala care a fost infiintata prin Protocolul de la Bruxelles din 17 octombrie 1953. Este un forum, in care ministerele responsabile cu transportul, mai precis transportul intern, pot colabora politic. In cadrul acestui forum, ministerele pot discuta deschis despre problemele curente si se pot pune de acord cu privire la unirea fortelor pentru imbunatatirea utilitatilor si asigurarea dezvoltarii rationale a sistemului European de transport de importanta internationala.
http://www.oecd.org/cem/
 
 
4. Comisia Europeana: Transporturi :
  Site-ul despre transport al Comisiei Europene.
http://europa.eu.int/comm/transport/index_en.html
 
 
5. Agentia Europeana de Mediu - Transporturi :
  Reformarea sectorului transporturilor este una dintre cheile care deschid calea spre o continua dezvoltare si una dintre cele mai mari provocari. Acest sector este cel mai mare consumator de energie si producator de gaze nocive din UE.
http://themes.eea.eu.int/Sectors_and_activities/transport
 
 
6. Cartea Verde a ACCE - Ghid de mediu pentru automobile si camioane :
  Faceti diferenta - pentru sanatatea voastra si a planetei - folosind GreenerCars.com magazinul de comparatie care se gandeste la mediul inconjurator. Costul mic al abonamentului va va permite sa aruncati o privire in Green Source dupa orice automobil, autoduba,camion de mic tonaj sau SUV de pe piata.
http://www.greenercars.com/indexplus.html
 
 
Inregistrari 1 la 6 din 6