Evaluare : 3
Inregistrari 1 la 25 din 28

1. Arhivele Talk.Origins:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Darvinism
 Talk.Origins este un grup de informatii dedicat dezbaterilor problemelor referitoare la originile biologice si fizice. Subiectele dezbatute includ evolutia, creearea, abiogeneza, catastrofismul, cosmologia si teologia, dar nu se rezuma doar la aceste. Fiti siguri ca veti gasi schimburi de opini, placute si cateodata infierbantate, intre oameni de toate categoriile.
http://www.talkorigins.org/
 
2. Atomic Archive:
Energia - Energie nucleara
 Bine ati venit la Atomic Archive. Acest site cerceteaza complexa istorie a descoperirii bombei atomice, o cotitura importanta pentru toata omenirea. AJ Software & Multimedia prezinta acest site ca un manual in direct pentru CD-ROM-urile sale, Atomic Archive.
http://www.atomicarchive.com/
 
3. BIO-SUISSE:
Dezvoltare - Sustinere - Culturi biologice
 Prezentarea BIO SUISSE Organizatie protectoare a fermelor organice Elvetiene Ferme cultivate in totalitate, organic Standarde comune din 1981 Buletin informativ: "bio aktuell" Eticheta comuna: the BUD
http://www.bio-suisse.ch/html/e_wir_3.html
 
4. Biroul Aparatorilor mediului:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Bine ati venit la site-ul Biroului Aparatorilor mediului (WA). EDO (WA) a fost deschis in martie 1996 si face parte din reteaua nationala a centrelor juridice de interes public, specializate in legislatia de mediu.
http://www.edo.org.au/edowa/
 
5. BUREAU OF INTERNATIONAL RECYCLING:
Poluare - Deseuri - Reciclare
 BIR este o confederatie internationala de reciclare, care reprezinta industria mondiala de reciclare, axandu-se in special pe metalele feroase si neferoase, hartie si textile. De asemenea sunt studiate si reciclate, de unii membrii ai BIR si plasticul, cauciucul, anvelopele si sticla. Peste 600 de companii si federatii nationale din peste 50 de tari sunt afiliate la BIR si creeaza un forum pentru schimburi industriale si contacte de afaceri, precum si puternice grupari politice.
http://www.bir.org/
 
6. Cartea Verde a ACCE - Ghid de mediu pentru automobile si camioane:
Transporturi - Automobil
 Faceti diferenta - pentru sanatatea voastra si a planetei - folosind GreenerCars.com magazinul de comparatie care se gandeste la mediul inconjurator. Costul mic al abonamentului va va permite sa aruncati o privire in Green Source dupa orice automobil, autoduba,camion de mic tonaj sau SUV de pe piata.
http://www.greenercars.com/indexplus.html
 
7. Centrul Asia Pacific pentru Legislatia de mediu:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Centru Asia Pacific pentru Legislatia de mediu a fost infiintat la 15 februarie 1996, de Facultatea de Drept a Universitatii Nationale din Singapore, la initiativa Facultatii de Drept si a Comisiei pentru Legislatia de mediu (CEL) a Uniunii de Conservare mondiala (IUCN), in colaborare cu Programul de Mediu al Natiunilor Unite (UNEP). APCEL isi are sediul la Facultatea de Drept si are sprijinul Universitatii Nationale din Singapore. APCEL a fost creat ca raspuns la necesitatea de formare competenta a educatiei juridice de mediu si necesitatea de dezvoltare a interesului pentru problemele de mediu. Lucreaza in mod curent, in mai multe programe si proiecte in stransa colaborare cu Comisia pentru Legislatia de Mediu a IUCN, UNEP, Asian Development Bank, World Bank Institute, Ministerul Mediului din Singapore, Ministerul Afacerilor Externe si alte intitutii.
http://sunsite.nus.edu.sg/apcel/index.html
 
8. Centrul de Educatie asupra mediului inconjurator-Michigan:
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Bine ati venit pe site-ul Michigan EE! Deocamdata suntem in stadiul de dezvoltare si de completare a site-ului nostru. Va apreciem rabdarea. Speram sa facem acest site un valoros centru de informare a orasului Michigan - referitor la educare asupra mediului inconjurator.
http://www.canr.msu.edu/michee/
 
9. Centrul de Educatie ecologista din Sufli:
Educatie ecologista - Centre de informare privind protectia mediului
 Intentiile sale principale sunt de sprijinire a institutiilor pentru educatie ecologista si de a sensibiliza deopotriva elevii si societatea locala la ceea ce afecteaza echilibrul ecologic, calitatea vietii si dezvoltarea sustinutai.
http://users.otenet.gr/~kpe-soufli/index.htm
 
10. Centrul Kastorias de Educare asupra Mediului Incojurator:
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Obiectivele centrului sunt: sa indemne tineretul sa se gandeasca la problemele de mediu avand o atitudine pozitiva si un comportament de cooperare pentru dezvoltarea posibilitatilor de protejare a echilibrului ecologic si dezvoltare sustinuta. Acesta este realizat prin implementarea Programului 1-6 zile EE in fiecare scoala primara si gimnaziala care frecventeaza centrul, si neoficial prin programe suplimentare de studiu pentru alte grupari de tineret. Prin aceste programe, studentii sunt implicati in procesul de studiu colectiv si devin constienti de problemele de mediu, dorind sa participe la actiuni pentru protejarea habitatului natural.
http://users.otenet.gr/~kmintz/gr_index.htm
 
11. Centrul National de Cercetari marine:
Biosfera - Intitute de cercetare
 Centrul National de Cercetari marine din Grecia (N.C.M.R.) este un institut guvernamental de cercetari care apartine Secretariatului General pentru Cercetari si Tehnologie. A fost fondat cu scopul de a incuraja cercetarile de baza in toate domeniile mediului acvatic si de a oferi celor interesati ajutor tehnic cuprinzator asupra tuturor aspectelor mediului marin si a apei potabile.
http://www.ncmr.ariadne-t.gr/
 
12. Centrul pentru Educatie ecologista Great Lakes:
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Misiunea noastra... Centrul conduce spre cunoasterea si accesarea informatiilor referitoare la Marile Lacuri-subiecte de mediu, promovand link-uri de studiu pentru profesori, studenti si alte persoane interesate de ecosistemul bazinului international Great Lakes - Sf. Lawrence
http://www.greatlakesed.org/Welcome.html
 
13. Centrul pentru Educatie ecologista in Lithakia Zakinthos:
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Scopul centrului este de a sprijinii educatia ecologista in regiunea Marii Ioniene si in general in vestul Greciei. Furnizeaza programe educationale pentru studenti si profesori din sistemul educational primar sau secundar. Produce materiale educationale si cu caracter informativ. Coopereaza cu organisme guvernamentale si non-guvernamentale. Coopereaza cu organisme stiintifice si locale. Dezvolta actiunile si cooperarile locale. Dezvolta cooperarea internationala peste tot. Organizeaza programe educationale pentru promovarea educatiei ecologiste.
http://www.kpezakyn.gr/
 
14. ELI:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Pentru mai mult de trei decenii, ELI a jucat un rol principal in formarea pe plan intern si extern a domeniilor privind legislatia de mediu, politica si administrarea. Astazi ELI este un centru de educare si cercetari independente, recunoscut la nivel international.
http://www.eli.org/
 
15. ESHG:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Genetica
 ESHG este o societate profesionala, fondata in 1967, care promoveaza cercetarile din domeniul de baza si aplicat al geneticii umane si medicale faciliteaza contactul intre persoanele interesate de aceste subiecte.
http://www.eshg.org/
 
16. GreenHOME:
Mediul inconjurator Uman - Constructie ecologica
 Am creat acest site pentru a va informa despre organizatia noastra si pentru a va incuraja sa va permiteti un design "verde", impartind cu voi experienta si resursele noastre din practica in constructii si peisaj. Scopul nostru este de a va demonstra ca oricine isi poate permite o casa "verde"! Suntem pregatiti sa oferim proprietarilor, chiriasilor, constructorilor si publicului larg informatii despre cladirile "verzi". Va invitam, de asemenea si pe voi sa va impartiti experienta sau proiectele, cu noi.
http://www.greenhome.org/
 
17. Hieros Gamos:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Aceasta sectiune este focalizata pe legislatia mondiala de mediu. Pentru mai multe informatii referitoare la legislatia de mediu din Statele Unite, mergeti la sectiunea Statelor Unite.
http://www.hg.org/environ.html
 
18. Institutul de Astronomie si Astrofizica:
Biosfera - Intitute de cercetare
 Scopul Institutului Astronomic este de a dezvolta cercetarile de baza care se refera la astrofizica. Subiectul principal este colectarea si procesarea de material observational obtinut prin diverse posibilitati, despre planeta Pamant si spatiu. De asemenea institutul ajuta la educarea si propagarea cunostintelor astronomice si ofera servicii de specialitate.
http://www.astro.noa.gr/
 
19. Institutul de Energie nucleara:
Energia - Energie nucleara
 Misiune. Institutul de Energie nucleara este o organizatie politica a industriei de energie si tehologii nucleare si participa deopotriva pe plan national si global, la prelucrarea deciziilor politice. Obiectivul NEI este de a asigura formarea de politicieni care sa promoveze utilizarea benefica a energiei si tehnologiilor nucleare in SUA si in lume.
http://www.nei.org/
 
20. MEDALUS:
Biosfera - Desertificare
 Incepand din 1989, Comunitatea Europeana a initiat si finantat un numar de programe internationale de cercetare, care se adreseaza problemei desertificarii sau a degradarii solului, si necesitatile de sporire a resurselor de apa in partea de sud a Europei. MEDALUS a fost un proiect al Programului DGXII, Programul de Mediu si a cautat sa imbunatateasca intelegerea multelor probleme fizice si de mediu, sugerand si dezvoltand posibilitati de ameliorare. Din 1991, de cand a inceput, s-au derulat trei faze ale proiectului, cea de-a treia finalizandu-se in 1999. In cadrul fiecarei faze a fost schimbata tema de cercetare si pentru a reflecta acest lucru s-au schimbat, de asemenea si partenerii.
http://www.medalus.demon.co.uk/
 
21. Ministerul Educatiei si Cultelor:
Educatie ecologista - Educatie ecologista
 Ministerul Educatiei si Cultelor furnizeaza o versiune limitata in limba engleza, pentru acei utilizatori care nu cunosc limba greaca.
http://www.ypepth.gr/
 
22. Ministerul Grec al Agriculturii:
Dezvoltare - Sustinere - Agricultura
 Pagina electronica a Ministerului Agriculturii prezinta structura ministerului, a institutiilor care se afla sub conducerea ministerului si furnizeaza in mod regulat celor care utilizeaza aceasta pagina, informatii despre serviciile ministerului.
http://www.minagric.gr/
 
23. ORGANIZATIA DE TRANSPORT URBAN AL ATENEI:
Transporturi - Transport public
 Organizatia de Transport urban al Atenei (OASA) a fost fondata in 1977 si are personalitate juridica in conformitate cu legislatia. Apartine in totalitate statului elen, aplicand principiile economiei private si executand, sub supravegherea si controlul Ministerului Transportului si Comunicatiilor, servicii de interes public.
http://www.oasa.gr/
 
24. Proiectul Wet Water Education pentru Profesori:
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Scopul proiectului WET este de a facilita si a promova cunoasterea, aprecierea si informatia referitoare la resursele de apa, prin dezvoltarea si raspandirea cunostintelor deja invatate si prin infiintarea unor programe sponsorizate national si international de catre proiectul WET.
http://www.montana.edu/wwwwet/
 
25. RAE:
Energia - Resurse de energie regenerabila
 Bine ati venit pe site-ul RAE, autoritatea independent administrativa, supervizata de Ministerul Dezvoltarii. RAE este responsabila cu supravegherea si reglarea functionarii sectorului energetic din Grecia.
http://www.rae.gr/
 

Inregistrari 1 la 25 din 28