Categorie : Stiinta - Cunostiinte - Rationalism
Subcategorie : Genetica
Inregistrari 1 la 6 din 6


1. NEARCTICA EVOLUTIE :
  Bine ati venit la "Nearctica", calea perfecta spre lumea naturala a Americii de Nord. Daca este prima data cand ne vizitati, va rugam puneti semn si acordati-va timp pentru a naviga cu noi. "Nearctica" iti aduce ce este mai bun pe Web, din lumea naturala, combinand links-uri ale altor site-uri cu materiale originale. Sunt listate doar site-urile mai uzitate iar noi iti spunem la ce sa te astepti cand vei ajunge la ele. Toti vor gasi ceva interesant: studentii, familiile, oamenii de stiinta si factorii de decizie. "Nearctica" a fost proiectat pentru a fi usor de folosit si atractiv vizual. Acest segment este despre evolutie.
http://www.nearctica.com/evolve/evolve.htm
 
 
2. Sectiunea de Genetica a Societatii Americane de Pescuit :
  Sectiunea de Genetica doreste sa ofere o mai buna intelegere a rolului geneticii in stiintele acvatice, a administrarii pescuitului si a culturilor acvatice. Incurajeaza protejarea resurselor genetice a speciilor acvatice.Promoveaza acumularea, sintetizarea si schimbul de informatie genetica referitoare la organismele acvatice si administrarea lor.
http://www.fisheries.org/genetics/
 
 
3. Uniunea Internationala a Vegetarienilor - Sanatate si Nutritie :
  Uniunea Internationala a Vegetarienilor este o organizatie non-profit deschisa spre noi membrii, dintre organizatiile non-profit care sprijina vegetarianismul si sunt conduse in exclusivitate de vegetarieni. Suporter al uniunii poate fi orice persoana, familie sau organizatie care sprijina scopurile si obiectivele uniunii, indiferent daca sunt sau nu vegetarieni. Aceasta sectie a bibliotecii are ca subiect "Sanatatea si Nutritia".
http://www.ivu.org/science/
 
 
4. Institutul National de Cercetari asupra Genomului Uman (NHGRI) :
  Centrul National de Cercetari despre Genomul Uman (NCHGR) a pus bazele Institutului National de Cercetari despre Genomul Uman (NHGRI) care are ca misiune sa conduca Proiectul "Genomul Uman" pentru Institutul National de Sanatate (NIH). NHGRI este unul din cele 24 de institutii, centre si diviziii din care este compus NIH, principala agentie a federatiei guvernamentale pentru sprijin in cercetarile din domeniul biomedical. Componenta colectivului de cercetatori al NIH, completeaza cele mai mari facilitati din lume, pentru cercetari in acest domeniu. NIH face parte din Departamentul de Servicii sociale si de sanatate a S.U.
http://www.nhgri.nih.gov/
 
 
5. WHO :
  Fondata in 1948, WHO conduce alianta internationala "Sanatate pentru toti". Agentie specializata a Natiunilor Unite, cu 191 de state membre, WHO ofera cooperare tehnica pentru sanatatea natiunilor, elaboreaza programe de control si eradicare a bolilor si se straduie sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.
http://www.who.int/home-page/
 
 
6. ESHG :
  ESHG este o societate profesionala, fondata in 1967, care promoveaza cercetarile din domeniul de baza si aplicat al geneticii umane si medicale faciliteaza contactul intre persoanele interesate de aceste subiecte.
http://www.eshg.org/
 
 
Inregistrari 1 la 6 din 6