Categorie : Educatie ecologista
Subcategorie : Educatie
Inregistrari 1 la 18 din 18


1. Natiunile Unite-Dezvoltare sustinuta-Agenda 21- Educatie si constientizare :
  Agenda 21 este un cuprinzator plan de actiune pentru a fi adoptat pe plan global, national si local de organizatiile din sistemul Natiunilor Unite, guverne si grupari principale, in orice domeniu in care omul influenteaza mediul inconjurator. Aceasta pagina se ocupa de "Educatie si constientizare" editare a Agendei 21.
http://www.un.org/esa/sustdev/edu.htm
 
 
2. NEEAP :
  NEEAP care se afla in cadrul Universitatii Wisconsin-Stevens Point este o organizatie nationala care ajuta liderii locali si statali in educatia ecologista, sa-si promoveze eforturile facute pentru educatia ecologista si sa dezvolte materialele informationale despre capacitatea de construire a statului pentru educatia ecologista.
http://www.uwsp.edu/cnr/neeap/
 
 
3. Societatea Elena de Ornitologie :
  Societatea Elena de Ornitologie este singurul organism non-guvernamental preocupat exclusiv de protejarea pasarilor salbatice si de aria lor de raspandire in Grecia. Este o organizatie non-profit fondata in 1982. In 1993 Academia Atenei a nominalizat-o si a premiat-o pentru importanta munca depusa in acest domeniu.
http://www.ornithologiki.gr/gr/hos/grtour.htm
 
 
4. Fundatia de Instruire in Educatia nationala asupra Mediului inconjurator :
  Sa dezvolte si sa sprijine programe de studiu despre mediu pentru a intampina obiectivele sociale, precum imbunatatirea sanatatii, o educatie mai buna si afaceri "mai verzi", mai profitabile.
http://www.neetf.org/PRE/index.shtm
 
 
5. EARTH FORCE ORGANIZATION :
  Through Earth Force, descopera tineri si traduce in viata solutii trainice pentru problemele de mediu existente in comunitatile lor. In cadrul acestui proces, ei deprind obiceiul de a fi cetateni activi si protectori ai mediului. Earth Force este un ajutor si pentru pedagogi in incercarea lor de a angaja tineretul in problemele de mediu. Noul website GREEN te poate ajuta sa-ti aduci ultimele imbunatatiri in interfluviului tau, oferindu-ti o baza de date supravegheata in direct si sisteme de actionare colectiva. Proiectat pentru grupuri de observatori si de asemenea pentru exploratori interesati.
http://www.earthforce.org/green/
 
 
6. Centrul pentru Educatie Mondiala asupra Mediului inconjurator (Universitatea Hamline) :
  CGEE se specializeaza in combinarea educatiei ecologiste cu tehnologia care permite invatarea la distanta, facand posibila calea prin care studentii si profesorii din toata lumea sa invete sa formeze un colectiv. CGEE face parte din GRADUATED SCHOOL of EDUCATION si se bucura de metodologi educationale ale vastei experiente de pregatire a profesorilor din Universitatea Hamline.
http://cgee.hamline.edu/
 
 
7. Fundatia pentru Educatie ecologista in Europa (FEEE) :
  FEEE a fost infiintata in 1981, pentru a spori cunostiintele referitoare la problemele de mediu si rezultatele schimbarii prin educatie. Ambele sunt cruciale in lupta pentru apararea mediului.
http://www.feee.org/
 
 
8. Organizatia Schimbul de Educatie ecologista :
  Schimbul de educatie ecologista este o organizatie non-profit infiintata pentru a sporii si a dezvolta cetatenilor tarii si strainilor, inmagazinarea cunostintelor ecologiste din regiunea fara asemanare a pustiului din sud-vestul Statelor Unite si nord-vestica a Mexicului
http://www.eeexchange.org/
 
 
9. Programul GLOBE :
  GLOBE este un program care influenteaza in toata lumea, stiinta si educatia pe care se bazeaza scolile primare si secundare. GLOBE pregateste profesori pentru a ajuta studentii sa-si imbunatateasca realizarile in stiinta si matematica si pentru a folosi tehnologia computerului si a retelei. GLOBE ajuta profesorii si studentii sa obtina obiectivele si standardele educationale statale si locale. GLOBAL sporeste cunostintele studentilor despre mediu din punct de vedere stiintific, fara sa faca recomandari referitor la probleme. GLOBE imbunatateste intelegerea stiintei de catre studenti implicandu-i in diverse experimente stiintifice- masuratori, analizare de date, participarea la cercetari impreuna cu oamenii de stiinta. Studentii de la GLOBE contribuie cu materiale pe care oamenii de stiinta le folosesc in cercetarile lor. GLOBE ajuta la formarea de potentiali viitori oameni de stiinta si cercetatori pentru industrie, academie sau guvern.
http://www.globe.gov/fsl/welcome.html
 
 
10. Federatia Europeana pentru schimb intercultural :
  Membrii EFIL sunt voluntari, orgranizatii non-gurnamentale si non-profit care ofera posibilitatea schimburilor interculturale pentru ai ajuta pe oameni sa-si dezvolte cunostintele, priceperea si intelegerea necesara creari unei lumi mai juste si mai pasnice. Organizatiile membre ale EFIL, participa intr-o retea de organizatii partenere cu actiune in 56 de tari din intreaga lume.
http://efil.afs.org/index.html
 
 
11. Educatie Ecologista (a National Wildlife Federation) :
  Pentru mai mult de 60 de ani, National Wildlife Federation a fost lider in educatia ecologista, ajungand pana in comunitatile in care copii si adultii traiesc, muncesc si se joaca. Explorati platforma educationala a NWF pentru a intelege, a aprecia si a proteja lumea naturala.
http://www.nwf.org/education/
 
 
12. Clubul Sierra :
  Comitetul de Educatie Ecologista Sierra Club a dezvoltat un program de studiu echilibrat si cu rezonanta stiintifica, focalizat pe studii de origine istorica si sociala. In California, Sierra Club a avut succes cu al sau "Ghid de studiere a zilei John Muir" care ajuta la aplicarea educativa a unei prevederi de cod educational de stat, incurajand scolile sa studieze "John Muir" in fiecare an de ziua lui, ca model pentru rolul sau ecologist. In plus Sierra Club a lansat Programul "John Muir Youth Award".
http://www.sierraclub.org/education/
 
 
13. Earth Day Network :
  Earth Day Network este o grupare non-profit care coordoneaza activitatile Earth Day din lumea intreaga. Telul nostru este de a promova un mediu sanatos si o lume pasnica, dreapta, sustinuta, prin raspandirea cunostintelor ecologiste, prin materiale si publicatii educationale si prin organizarea de evenimente, activitati si campanii anuale. Reteaua noastra cuprinde peste 5.000 de organizatii din 184 de tari.
http://www.earthday.net/
 
 
14. Spitia.gr/building.gr :
  Spitia.gr este un site nou pe Internet, al carui tel este sa devina o baza de date completa si actualizata, de informatii care sa cuprinda planificarea energiei bioclimatice, sursele de energie regenerabila, economisirea energiei, precum si studii, constructii, achizitii si echipamente de constructii, care pot veni in intampinarea nevoilor actuale in construirea de locuinte sau a cerintelor pietii.
http://www.spitia.gr/
 
 
15. Organizatia Earthforce :
  Through Earth Force, descopera tineri si traduce in viata solutii trainice pentru problemele de mediu existente in comunitatile lor. In cadrul acestui proces, ei deprind obiceiul de a fi cetateni activi si protectori ai mediului. Earth Force este un ajutor si pentru pedagogi, in incercarea lor de a angaja tineretul in problemele de mediu.
http://www.earthforce.org/
 
 
16. Invatatura despre paduri :
  Acest site permite accesul la un mare numar de materiale, adunate din toata Europa. Multe tari au ceva experienta in folosirea padurilor in domeniul educatiei, in general padurile si natura fiind un cadru perfect pentru acumularea cunostintelor practice.
http://www.learning-about-forests.org/home_default.asp
 
 
17. Proiectul Wet Water Education pentru Profesori :
  Scopul proiectului WET este de a facilita si a promova cunoasterea, aprecierea si informatia referitoare la resursele de apa, prin dezvoltarea si raspandirea cunostintelor deja invatate si prin infiintarea unor programe sponsorizate national si international de catre proiectul WET.
http://www.montana.edu/wwwwet/
 
 
18. Centrul de Educatie ecologista din Sufli :
  Intentiile sale principale sunt de sprijinire a institutiilor pentru educatie ecologista si de a sensibiliza deopotriva elevii si societatea locala la ceea ce afecteaza echilibrul ecologic, calitatea vietii si dezvoltarea sustinutai.
http://users.otenet.gr/~kpe-soufli/index.htm
 
 
Inregistrari 1 la 18 din 18