Categorie : Energia
Subcategorie : Resurse de energie regenerabila
Inregistrari 1 la 5 din 5


1. Sectiunea pentru Mediu a "Nearctica"-Energie regenerata :
  Sectiunea de Mediu a "Nearctica" se ocupa de componenta fizica a lumii naturale cu ar fi poluarea aerului, a apei si de deseurile solide.
http://www.nearctica.com/environ/renew/renew.htm
 
 
2. IERSD :
  Scopul IERSD este de a promova stiintele despre meteorologie, clima si mediul inconjurator. IERSD se ocupa cu urmatoarele subiecte: Studii despre mediul inconjurator Meteorologie - Climatologie Fizica mediului inconjurator atmosferic Energia solara si eoliana Schimbarea climei Administrarea resurselor si dezvoltare sustinuta Hidrologia. Sarcinile principale si activitatile sale de baza: Colectarea si procesarea informatiilor meteorologice variate Oferirea de instruire si alte servicii.
http://www.meteo.noa.gr/
 
 
3. CADDET Energie regenerabila IEA / OECD :
  CADDET Energie regenerabila este o Agentie de acord international privind energia si si-a inceput activitatea in 1993 pentru a facilita schimbul de informatii legate de proiecte comerciale legate de energia regenerabila. CADDET este reprezentant al Centrului pentru analizarea si raspandirea tehnologiilor energiei manifestate.
http://www.caddet.co.uk/
 
 
4. CRES :
  CRES a fost fondata in 1987 prin Decretul prezidential nr. 375/87. Este o entitate publica, supervizata de Ministerul Dezvoltarii, Secretariatul General pentru Cercetari si Tehnologii si are independenta financiara si administrativa. Scopul principal este promovarea aplicatiilor RES/RUE/ES la nivel national si international, luand in considerare impactul asupra mediului inconjurator a producerii si utilizarii energiei. De-a lungul anilor, CRES a participat la mai mult de 500 de proiecte nationale si Europene.
http://www.cres.gr/kape/index.htm
 
 
5. Laboratorul national pentru energie regenerabila :
  Ca centru national conducator pentru cercetari in domeniul energiei regenerabile, NREL dezvolta tehnologii energetice noi, in beneficiul atat al mediului inconjurator, cat si al economiei.
http://www.nrel.gov/
 
 
Inregistrari 1 la 5 din 5