Categorie : Poluare - Deseuri
Subcategorie : Poluarea aerului
Inregistrari 1 la 9 din 9


1. Natiunile Unite-Dezvoltare sustinuta-Agenda 21- Atmosfera :
  Agenda 21 este un cuprinzator plan de actiune pentru a fi adoptat pe plan global, national si local de organizatiile din sistemul Natiunilor Unite, guverne si grupari principale, in orice domeniu in care omul influenteaza mediul inconjurator. Aceasta pagina se ocupa de "Atmosfera" editare a Agendei 21.
http://www.un.org/esa/sustdev/atmo.htm
 
 
2. Sectiunea pentru Mediu a "Nearctica" - Poluarea aerului :
  Sectiunea de Mediu a "Nearctica" se ocupa de componenta fizica a lumii naturale cu ar fi poluarea aerului, a apei si de deseurile solide.
http://www.nearctica.com/environ/cleanair/airpoll.htm
 
 
3. Universitatea "Cornell" - Resurse de informare controlate pentru agricultura ecologista 1996 :
  Aceasta listare partiala nu are intentia de a gira sau de a discrimina vreo organizatie sau vreo resursa. Asteriscul (*) marcheaza resursele considerate a fi mai actuale sau cuprinzatoare .
http://www.cals.cornell.edu/dept/flori/tcwres1.html#10
 
 
4. Reteaua Europeana de Informatii si Observatii despre Mediu (EIONET) Pagina despre aer si schimbari climaterice :
  EIONET este o retea de colaborare intre Agentia Europeana de Mediu si tarile sale membre, unind NFP la Uniunea Europeana si tarile in ascensiune, ETC, NRC si MCE. Aceste organizatii imbina furnizarea informatiilor care sunt folosite in luarea deciziilor pentru imbunatatirea situatiei mediului inconjurator in Europa si pentru a face mai eficienta politica Uniunii Europene. EIONET este deopotriva si o retea de organizatii , dar si o retea electronica (e-EIONET). Aceasta pagina furnizeaza informatii avand ca subiect calitatea aerului, emisiile de gaze nocive si schimbarea climei.
http://www.eionet.eu.int/Topic_Areas/Air_Climate_Change
 
 
5. Organizatia Mondiala pentru Sanatate (WHO)-Protejarea Mediului Uman :
  Acest site prezinta munca de asistenta oferita de WHO statelor membre si populatiilor lor pentru realizarea sustinuta a unei stari de sanatate pentru toti, prin garantarea unui mediu sanatos si prin constientizarea indivizilor si a organizatiilor asupra responsabilitatii lor referitor la sanatate si mediu.
http://www.who.int/peh/
 
 
6. Pagina web a BIROULUI EUROPEAN DE MEDIU (EEB) despre aer :
  EEB este o confederatie de 134 de organizatii cetatenesti de mediu, care isi au sediul in toate tarile membre ale U.E. si in tarile cele mai avansate, precum si in cateva tari invecinate. Pot fi locale si nationale sau Europene si internationale. Scopul EEB este de a proteja si de a imbunatatii mediul inconjurator in Europa si de a da posibilitatea cetatenilor Europei sa-si joace rolul in realizarea acestor obiective. Biroul EEB din Bruxelles, a fost infiintat in 1974 pentru a da membrilor sai ca sarcina principala sa supravegheze si sa raspunda la urgentele din politica de mediu a U.E.
http://www.eeb.org/activities/air/main.htm
 
 
7. Agentia Europeana de Mediu: Sectiunea despre calitatea aerului :
  Calitatea buna a aerului este una din conditiile esentiale pentru sanatatea si prosperitatea omenirii si a ecosistemului. Referitor la acest subiect veti gasi cu siguranta informatii despre starea si tendintele calitatii aerului in Europa. Documente tehnice, ca de exemplu supravegherea programelor, prezinta subiecte referitoare la aer.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/air_quality
 
 
8. Sectiunea despre aer a EPA :
  Aceasta pagina conduce la informatii referitoare la AER.
http://www.epa.gov/ebtpages/air.html
 
 
9. Pagina principala a Legislatiei Europene de Mediu :
  Bine ati venit in Pagina principala a Legislatiei Europene de Mediu. Aici puteti gasi cazuri-texte complete, legislatie si alte materiale referitoare la Legislatia Europeana de Mediu. Separat de aceste surse initiale, mai multe dosare si articole ofera o perspectiva mai larga asupra problemelor specifice.
http://www.asser.nl/EEL/
 
 
Inregistrari 1 la 9 din 9