Categorie : Poluare - Deseuri
Subcategorie : Poluarea aerului
Inregistrari 1 la 3 din 3


1. Sectiunea pentru Mediu a "Nearctica" - Poluarea aerului :
  Sectiunea de Mediu a "Nearctica" se ocupa de componenta fizica a lumii naturale cu ar fi poluarea aerului, a apei si de deseurile solide.
http://www.nearctica.com/environ/cleanair/airpoll.htm
 
 
2. Femeile, Sanatatea si Mediul :
  Aceasta antologie este o parte a unui pachet de invataturi, care are scopul de a aduce mai multa informatie in domenii precum femeia, sanatatea si mediul, incurajand acumularea de cunostinte si cercetarea referitor la problemele care exista in aceste domenii. Nu pot fi furnizate raspunsuri la multe intrebari dificile care au fost ridicate, cu toate ca noi speram ca profesorii, studentii sau alti utilizatori sa fie mai inspirati cind intreprind sau promoveaza cercetari in plus asupra problemei in cauza sau altele similare, acoperind astfel golul existent in acest domeniu.
http://www.who.int/m/topics/women_health_environment/en/index.html
 
 
3. Sectiunea despre Poluarea spatiilor inchise a EPA :
  De ce este mediul interior important pentru sanatatea dumneavoastra? Majoritatea oamenilor cunosc faptul ca poluarea aerului in spatiile deschise poate avea repercursiuni asupra sanatatii lor, dar poate nu stiu ca si poluarea spatiilor inchise poate avea efecte semnificative. Studiile EPA referitoare la expunerea oamenilor la aerul poluat, a indicat ca nivelul de poluare a spatiilor inchise poate fi 2-5 ori si cateodata chiar de 100 de ori mai ridicat decat al spatiilor deschise. Acest nivel de poluare a spatiilor inchise este ingrijorator, deoarece s-a estimat ca peste 90 % din timp, majoritatea oamenilor si-l petrec intr-un astfel de spatiu.
http://www.epa.gov/iaq/
 
 
Inregistrari 1 la 3 din 3