Categorie : Calitatea vietii
Subcategorie : Sanatate
Inregistrari 1 la 15 din 15


1. Natiunile Unite-Dezvoltare sustinuta-Agenda 21- Sanatate :
  Agenda 21 este un cuprinzator plan de actiune pentru a fi adoptat pe plan global, national si local de organizatiile din sistemul Natiunilor Unite, guverne si grupari principale, in orice domeniu in care omul influenteaza mediul inconjurator. Aceasta pagina se ocupa de "Sanatate" editare a Agendei 21.
http://www.un.org/esa/sustdev/health.htm
 
 
2. Sectiunea pentru Mediu a "Nearctica" - Pesticide :
  Sectiunea de Mediu a "Nearctica" se ocupa de componenta fizica a lumii naturale cu ar fi poluarea aerului, a apei si de deseurile solide.
http://www.nearctica.com/environ/pest/pest.htm
 
 
3. Sectiunea pentru Mediu a "Nearctica" - Poluarea aerului :
  Sectiunea de Mediu a "Nearctica" se ocupa de componenta fizica a lumii naturale cu ar fi poluarea aerului, a apei si de deseurile solide.
http://www.nearctica.com/environ/cleanair/airpoll.htm
 
 
4. Biroul pentru programarea pesticidelor al EPA :
  Sa protejeze sanatatea populatiei si mediul de efectele daunatoare ale pesticidelor si sa promoveze modalitati sigure de control al daunatorilor.
http://www.epa.gov/pesticides/
 
 
5. Uniunea Internationala a Vegetarienilor - Sanatate si Nutritie :
  Uniunea Internationala a Vegetarienilor este o organizatie non-profit deschisa spre noi membrii, dintre organizatiile non-profit care sprijina vegetarianismul si sunt conduse in exclusivitate de vegetarieni. Suporter al uniunii poate fi orice persoana, familie sau organizatie care sprijina scopurile si obiectivele uniunii, indiferent daca sunt sau nu vegetarieni. Aceasta sectie a bibliotecii are ca subiect "Sanatatea si Nutritia".
http://www.ivu.org/science/
 
 
6. Uniunea Internationala a Vegetarienilor :
  Uniunea Internationala a Vegetarienilor este o organizatie non-profit deschisa spre noi membrii, dintre organizatiile non-profit care sprijina vegetarianismul si sunt conduse in exclusivitate de vegetarieni. Suporter al uniunii poate fi orice persoana, familie sau organizatie care sprijina scopurile si obiectivele uniunii, indiferent daca sunt sau nu vegetarieni.
http://www.ivu.org/
 
 
7. Pagini vegetariene :
  "Pagini vegetariene" are intentia de a fi un ghid independent si complet pentru vegetarieni si alte categorii. "Pagini vegetariene" gazduieste multe resurse valoroase.
http://old.veg.org/
 
 
8. Organizatia Mondiala pentru Sanatate (WHO)-Protejarea Mediului Uman-Sectiunea despre Clima si Sanatatea :
  Acest site prezinta munca de asistenta oferita de WHO statelor membre si populatiilor lor pentru realizarea sustinuta a unei stari de sanatate pentru toti, prin garantarea unui mediu sanatos si prin constientizarea indivizilor si a organizatiilor asupra responsabilitatii lor referitor la sanatate si mediu. Aceasta sectiune contine informatii despre clima si sanatate.
http://www.who.int/peh/climate/climate_and_health.htm
 
 
9. Organizatia Mondiala pentru Sanatate (WHO)-Protejarea Mediului Uman - Administrarea deseurilor cu grija pentru sanatate :
  Acest site prezinta munca de asistenta oferita de WHO statelor membre si populatiilor lor pentru realizarea sustinuta a unei stari de sanatate pentru toti, prin garantarea unui mediu sanatos si prin constientizarea indivizilor si a organizatiilor asupra responsabilitatii lor referitor la sanatate si mediu. Aceasta sectiune contine informatii despre administrarea deseurilor, protejand sanatate.
http://www.who.int/water_sanitation_health/Environmental_sanit/health_care_waste.htm
 
 
10. Organizatia Mondiala pentru Sanatate (WHO)-Protejarea Mediului Uman - Apa si igiena :
  Acest site prezinta munca de asistenta oferita de WHO statelor membre si populatiilor lor pentru realizarea sustinuta a unei stari de sanatate pentru toti, prin garantarea unui mediu sanatos si prin constientizarea indivizilor si a organizatiilor asupra responsabilitatii lor referitor la sanatate si mediu. Aceasta sectiune contine informatii despre apa si igiena.
http://www.who.int/water_sanitation_health/index.html
 
 
11. Organizatia Mondiala pentru Sanatate (WHO)-Protejarea Mediului Uman :
  Acest site prezinta munca de asistenta oferita de WHO statelor membre si populatiilor lor pentru realizarea sustinuta a unei stari de sanatate pentru toti, prin garantarea unui mediu sanatos si prin constientizarea indivizilor si a organizatiilor asupra responsabilitatii lor referitor la sanatate si mediu.
http://www.who.int/peh/
 
 
12. Divizia de Sanatate si Productia de animale a FAO :
  Divizia de Sanatate si Productia de animale este insarcinata cu promovarea si clarificarea rolului productiei globale de animale in securitatea si siguranta hranei precum si in problema saraciei, atata timp cat mediul inconjurator este protejat.
http://www.fao.org/ag/AGA/
 
 
13. Sectiunea despre Poluarea spatiilor inchise a EPA :
  De ce este mediul interior important pentru sanatatea dumneavoastra? Majoritatea oamenilor cunosc faptul ca poluarea aerului in spatiile deschise poate avea repercursiuni asupra sanatatii lor, dar poate nu stiu ca si poluarea spatiilor inchise poate avea efecte semnificative. Studiile EPA referitoare la expunerea oamenilor la aerul poluat, a indicat ca nivelul de poluare a spatiilor inchise poate fi 2-5 ori si cateodata chiar de 100 de ori mai ridicat decat al spatiilor deschise. Acest nivel de poluare a spatiilor inchise este ingrijorator, deoarece s-a estimat ca peste 90 % din timp, majoritatea oamenilor si-l petrec intr-un astfel de spatiu.
http://www.epa.gov/iaq/
 
 
14. IDEAL Biblioteca Internationala cu Accesare Digital Electronica :
  Bine ati vanit la IDEAL, biblioteca in direct, destinatia a peste 10.000.000 de utilizatori autorizati in cercetari academice, industriale si medicale. Cu o interfata intuitiva si cu un ground-breaking functional, platforma IDEAL te conduce la o colectie de reviste, lucrari de referinta si baze de date in domeniul medical, tehnologic si stiintific.
http://www.idealibrary.com/
 
 
15. WHO :
  Fondata in 1948, WHO conduce alianta internationala "Sanatate pentru toti". Agentie specializata a Natiunilor Unite, cu 191 de state membre, WHO ofera cooperare tehnica pentru sanatatea natiunilor, elaboreaza programe de control si eradicare a bolilor si se straduie sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.
http://www.who.int/home-page/
 
 
Inregistrari 1 la 15 din 15