Categorie : Biosfera
Subcategorie : Clima - Schimbarea climei
Inregistrari 1 la 3 din 3


1. Pagina Geofizica "Nearctica" - Scimbarea globala :
  Aceasta pagina a "Nearctica" contine o uniune de site-uri care se ocupa de schimbarea climei si in principal de incalzirea globala. Exista pagini separate care se refera la deprecierea ozonului.
http://www.nearctica.com/geology/global/global.htm
 
 
2. Reteaua Europeana de Informatii si Observatii despre Mediu (EIONET) Pagina despre aer si schimbari climaterice :
  EIONET este o retea de colaborare intre Agentia Europeana de Mediu si tarile sale membre, unind NFP la Uniunea Europeana si tarile in ascensiune, ETC, NRC si MCE. Aceste organizatii imbina furnizarea informatiilor care sunt folosite in luarea deciziilor pentru imbunatatirea situatiei mediului inconjurator in Europa si pentru a face mai eficienta politica Uniunii Europene. EIONET este deopotriva si o retea de organizatii , dar si o retea electronica (e-EIONET). Aceasta pagina furnizeaza informatii avand ca subiect calitatea aerului, emisiile de gaze nocive si schimbarea climei.
http://www.eionet.eu.int/Topic_Areas/Air_Climate_Change
 
 
3. Agentia Europeana de Mediu - Rarefierea stratului de ozon :
  Distrugerea stratului de ozon, care protejeaza toate formele de viata impotriva radiatiilor ultraviolete solare, a fost una dintre primele probleme globale de mediu, inteleasa de toata populatia si care a fost luata in serios de toate comunitatile.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/ozone
 
 
Inregistrari 1 la 3 din 3