Categorie : Access la Environmental Informatie
Subcategorie : Disponibilitatea dupa comunicare
Inregistrari 76 la 87 din 87

76. CRES
Energia - Resurse de energie regenerabila
 CRES a fost fondata in 1987 prin Decretul prezidential nr. 375/87. Este o entitate publica, supervizata de Ministerul Dezvoltarii, Secretariatul General pentru Cercetari si Tehnologii si are independenta financiara si administrativa. Scopul principal este promovarea aplicatiilor RES/RUE/ES la nivel national si international, luand in considerare impactul asupra mediului inconjurator a producerii si utilizarii energiei. De-a lungul anilor, CRES a participat la mai mult de 500 de proiecte nationale si Europene.
http://www.cres.gr/kape/index.htm
 
 
77. IPCC
Biosfera - Clima - Schimbarea climei
 Recunoscand problema posibilei schimbari globale a climei, Organizatia Mondiala de Meteorologie (WMO) si Programul pentru Mediu al Natiunilor Unite (UNEP), au infiintat in 1988 IPCC. Acesta este deschis tuturor membrilor UNEP si WMO. Rolul IPCC este de a evalua informatiile stiintifice, tehnice si socio-economice, relevante pentru intelegerea riscului influentei umane in schimbarea climei. Nu finalizeaza cercetari noi si nici nu supravegheza date referitoare la clima. Se bazeaza in mare masura pe impunerea in publicare si de asemenea de recenzare a literaturii tehnico-stiintifice.
http://www.ipcc.ch/index.html
 
 
78. UNCCD
Biosfera - Desertificare
 Aceasta este cea de-a doua generatie a site-ului UNCCD, lansat in 2000. A fost creat pentru a facilita accesul participantilor la procesul COP, la documentele oficiale detinute sau primite de secretariat (COP-ducumente, Programe de rapoarte si actiuni), precum si infiintarea unei surse generale de informatii avand ca subiect desertificarea, in atentia persoanelor interesate. Aceasta pagina furnizeaza instructiuni tehnice pentru folosirea website-ului CCD si detalii despre cum se poate obtine experienta optima pentru explorarea lui.
http://www.unccd.int/main.php
 
 
79. Mediul inconjurator
Politica ecologista - Miscari - Institutii de protectia mediului
 Site-ul pentru mediu al Comisiei Europene
http://www.europa.eu.int/comm/environment/
 
 
80. Centrul pentru Educatie ecologista in Lithakia Zakinthos
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Scopul centrului este de a sprijinii educatia ecologista in regiunea Marii Ioniene si in general in vestul Greciei. Furnizeaza programe educationale pentru studenti si profesori din sistemul educational primar sau secundar. Produce materiale educationale si cu caracter informativ. Coopereaza cu organisme guvernamentale si non-guvernamentale. Coopereaza cu organisme stiintifice si locale. Dezvolta actiunile si cooperarile locale. Dezvolta cooperarea internationala peste tot. Organizeaza programe educationale pentru promovarea educatiei ecologiste.
http://www.kpezakyn.gr/
 
 
81. Arhivele Talk.Origins
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Darvinism
 Talk.Origins este un grup de informatii dedicat dezbaterilor problemelor referitoare la originile biologice si fizice. Subiectele dezbatute includ evolutia, creearea, abiogeneza, catastrofismul, cosmologia si teologia, dar nu se rezuma doar la aceste. Fiti siguri ca veti gasi schimburi de opini, placute si cateodata infierbantate, intre oameni de toate categoriile.
http://www.talkorigins.org/
 
 
82. Centrul pentru Educatie ecologista Great Lakes
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Misiunea noastra... Centrul conduce spre cunoasterea si accesarea informatiilor referitoare la Marile Lacuri-subiecte de mediu, promovand link-uri de studiu pentru profesori, studenti si alte persoane interesate de ecosistemul bazinului international Great Lakes - Sf. Lawrence
http://www.greatlakesed.org/Welcome.html
 
 
83. Hieros Gamos
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Aceasta sectiune este focalizata pe legislatia mondiala de mediu. Pentru mai multe informatii referitoare la legislatia de mediu din Statele Unite, mergeti la sectiunea Statelor Unite.
http://www.hg.org/environ.html
 
 
84. Biroul Aparatorilor mediului
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Bine ati venit la site-ul Biroului Aparatorilor mediului (WA). EDO (WA) a fost deschis in martie 1996 si face parte din reteaua nationala a centrelor juridice de interes public, specializate in legislatia de mediu.
http://www.edo.org.au/edowa/
 
 
85. ELI
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Pentru mai mult de trei decenii, ELI a jucat un rol principal in formarea pe plan intern si extern a domeniilor privind legislatia de mediu, politica si administrarea. Astazi ELI este un centru de educare si cercetari independente, recunoscut la nivel international.
http://www.eli.org/
 
 
86. MEDALUS
Biosfera - Desertificare
 Incepand din 1989, Comunitatea Europeana a initiat si finantat un numar de programe internationale de cercetare, care se adreseaza problemei desertificarii sau a degradarii solului, si necesitatile de sporire a resurselor de apa in partea de sud a Europei. MEDALUS a fost un proiect al Programului DGXII, Programul de Mediu si a cautat sa imbunatateasca intelegerea multelor probleme fizice si de mediu, sugerand si dezvoltand posibilitati de ameliorare. Din 1991, de cand a inceput, s-au derulat trei faze ale proiectului, cea de-a treia finalizandu-se in 1999. In cadrul fiecarei faze a fost schimbata tema de cercetare si pentru a reflecta acest lucru s-au schimbat, de asemenea si partenerii.
http://www.medalus.demon.co.uk/
 
 
87. BUREAU OF INTERNATIONAL RECYCLING
Poluare - Deseuri - Reciclare
 BIR este o confederatie internationala de reciclare, care reprezinta industria mondiala de reciclare, axandu-se in special pe metalele feroase si neferoase, hartie si textile. De asemenea sunt studiate si reciclate, de unii membrii ai BIR si plasticul, cauciucul, anvelopele si sticla. Peste 600 de companii si federatii nationale din peste 50 de tari sunt afiliate la BIR si creeaza un forum pentru schimburi industriale si contacte de afaceri, precum si puternice grupari politice.
http://www.bir.org/
 
 

Inregistrari 76 la 87 din 87