Categorie : Dezvoltare - Sustinere
Subcategorie : Lucrari la scara mare
Inregistrari 1 la 2 din 2


1. Unificarea site-urilor arheologice ale Programului Atenei al Ministerului de Mediu, planificare regionala si lucrari publice si al Ministerului Culturii :
  Unul dintre cele mai ambitioase si importante proiecte care vor fi realizate vreodata in capitala Greciei. "Unificarea site-urilor arheologice ale Atenei S.A." tinteste sa reabiliteze identitatea istorica, culturala si arhitecturala a orasului.
http://www.astynet.gr/
 
 
2. Societatea Greaca pentru Arheometrie :
  Societatea Greaca pentru Arheometrie este o asociatie non-profit fondata in 1982, cu scopul de a promova aplicatiile Stiintei si Tehnologiei in domeniile arheologiei, istoriei si artelor si in general, in toate resursele implicate in mostenirea culturala. Membrii GSA, formeaza coplesitoarea majoritate a savantilor antrenati in astfel de activitati in universitati, centre de cercetare si lucrari arheologice, precum si in sectorul privat. De cand a fost fondata in 1982, activitatile GSA includ organizarea celor trei Conferinte in Arheometrie din Grecia (Atena 1990, Salonic 1993, Atena 1996), precum si a numeroaselor seminarii, lecturi publice si examinarea detaliata a activitatilor de arheometrie din Grecia.
http://www.archaeometry.gr/
 
 
Inregistrari 1 la 2 din 2