Categorie : Educatie ecologista
Subcategorie : Centre de educatie ecologica
Inregistrari 1 la 9 din 9


1. A doua Natura :
  A doua Natura... este dedicata accelerarii procesului de transformare a invatamantului superior. Noi ghidam si educam aceste institutii in dorinta lor de a face sprijinul o parte integrala a institutiei lor si ajutam la marirea eforturilor lor pentru a determina activitatile umane sa fie sustinute.
http://www.secondnature.org/home.html
 
 
2. Institutul Resurselor Mondiale - Centru educational :
  Institutul Resurselor Mondiale furnizeaza informatii, idei si solutii pentru problemele globale de mediu. Misiunea noastra este de a determina societatea umana sa traiasca intr-o maniera care sa protejeze mediul inconjurator, pentru ea si generatiile viitoare. Programele noastre fac fata schimburilor globale prin folosirea stiintei de catalizare a actiunilor sociale sau private.
http://www.wri.org/wri/enved/index.html
 
 
3. Centrul pentru Educatie Mondiala asupra Mediului inconjurator (Universitatea Hamline) :
  CGEE se specializeaza in combinarea educatiei ecologiste cu tehnologia care permite invatarea la distanta, facand posibila calea prin care studentii si profesorii din toata lumea sa invete sa formeze un colectiv. CGEE face parte din GRADUATED SCHOOL of EDUCATION si se bucura de metodologi educationale ale vastei experiente de pregatire a profesorilor din Universitatea Hamline.
http://cgee.hamline.edu/
 
 
4. GREENCOM Proiectul USAID pentru Educatie ecologista si Comunicatii :
  GREENCOM este un proiect USAID pentru educatie si mediu. A inceput in 1993. Administrat de Academia pentru Dezvoltare educationala din Washington D.C. Foloseste educatia ecologista, comunicatiile si marketing-ul social pentru a sprijini in mod ecologist dezvoltarea sustinuta. Conduce proiecte in 28 de tari in curs de dezvoltare.
http://www.usaid.gov/environment/greencom/
 
 
5. Centrul Smithsonian pentru Educatie si Studii de Muzeu :
  Centrul Smithsonian pentru Educatie si Studii de Muzeu interpreteaza cunostintele colective ale Smithsonienilori si serveste ca poarta de acces pentru resursele sale educationale. Prin cercetari, publicatii si schite de programe de dezvoltare pentru comunicatii educationale si muzeistice, Centrul promoveaza cunoasterea si folosire muzeului.
http://web7.si.edu/ftlr/ut/about_fs.html
 
 
6. Centrul de Educatie asupra mediului inconjurator-Michigan :
  Bine ati venit pe site-ul Michigan EE! Deocamdata suntem in stadiul de dezvoltare si de completare a site-ului nostru. Va apreciem rabdarea. Speram sa facem acest site un valoros centru de informare a orasului Michigan - referitor la educare asupra mediului inconjurator.
http://www.canr.msu.edu/michee/
 
 
7. Centrul pentru Educatie ecologista in Lithakia Zakinthos :
  Scopul centrului este de a sprijinii educatia ecologista in regiunea Marii Ioniene si in general in vestul Greciei. Furnizeaza programe educationale pentru studenti si profesori din sistemul educational primar sau secundar. Produce materiale educationale si cu caracter informativ. Coopereaza cu organisme guvernamentale si non-guvernamentale. Coopereaza cu organisme stiintifice si locale. Dezvolta actiunile si cooperarile locale. Dezvolta cooperarea internationala peste tot. Organizeaza programe educationale pentru promovarea educatiei ecologiste.
http://www.kpezakyn.gr/
 
 
8. Centrul Kastorias de Educare asupra Mediului Incojurator :
  Obiectivele centrului sunt: sa indemne tineretul sa se gandeasca la problemele de mediu avand o atitudine pozitiva si un comportament de cooperare pentru dezvoltarea posibilitatilor de protejare a echilibrului ecologic si dezvoltare sustinuta. Acesta este realizat prin implementarea Programului 1-6 zile EE in fiecare scoala primara si gimnaziala care frecventeaza centrul, si neoficial prin programe suplimentare de studiu pentru alte grupari de tineret. Prin aceste programe, studentii sunt implicati in procesul de studiu colectiv si devin constienti de problemele de mediu, dorind sa participe la actiuni pentru protejarea habitatului natural.
http://users.otenet.gr/~kmintz/gr_index.htm
 
 
9. Centrul pentru Educatie ecologista Great Lakes :
  Misiunea noastra... Centrul conduce spre cunoasterea si accesarea informatiilor referitoare la Marile Lacuri-subiecte de mediu, promovand link-uri de studiu pentru profesori, studenti si alte persoane interesate de ecosistemul bazinului international Great Lakes - Sf. Lawrence
http://www.greatlakesed.org/Welcome.html
 
 
Inregistrari 1 la 9 din 9