Categorie : Educatie ecologista
Subcategorie : Centre de informare privind protectia mediului
Inregistrari 1 la 5 din 5


1. Centrul pentru Informarea Resurselor educationale :
  Clearinghouse este o componenta a Centrului de Informatii in Resursele educationale, sponsorizata de Departamentul Educatiei din Statele Unite. Scopul nostru este de a furniza acces la cele mai bune informatii disponibile pentru invatarea si acumularea de cunostinte despre stiinta, matematica si mediu.
http://www.ericse.org/eeindex.html
 
 
2. Centrul pentru Educatie ecologista (Institutul Antioch New Enland :
  Centrul pentru Educatie ecologista Un centru non-profit pentru resurse de educatie ecologista.
http://www.cee-ane.org/
 
 
3. Centrul National pentru Studii sociale - Grupare ecologista :
  Gruparea ecologista a Institutului de Sociologie Urbana si Agricola/Centrul National pentru Studii sociale a inceput sa functioneze din noiembrie 1995. Datele cercetarilor, ale studiilor si ale tuturor proiectelor sunt disponibile pe site-ul electronic al NCSR (in greaca EKKE), cu titlul "Environmental Corner", unde puteti gasi: 1) Baza de date despre Institutiile de Mediu (actualizata 2001) 2) Baza de date despre ONG-uri de Mediu (actualizarea va fi finalizata la sfarsitul lunii iulie 2001) 3) Subiecte privind educatia ecologista a) Urmarirea proiectelor de instruire educationala si profesionala (in greaca EPEAEK) b) Ghiduri de cautare pe Internet a subiectelor privind educatia ecologista c) Directoare de site-uri electronice grecesti cu rapoarte privind subiectele de mediu d) Directoare de site-uri electronice grecesti privind problemele de mediu. Categoria "Colaborare-Ospitalitate" include articole-publicatii ale Institutiilor de mediu-Preocupare nationala pentru subiectele de mai sus. In plus site-ul nostru include "Cataloage de materiale audiovizuale educationale" (de la Ministerul Culturii si de la NET).
http://www.ekke.gr/estia
 
 
4. Strategia Nationala pentru Educatie ecologista si pentru Sustinere :
  Acest website va va da posibilitatea de a citi ce s-a spus in ultimii sapte ani pe aceasta tema, si sa completati un chestionar care ne va ajuta pe noi pentru urmatorii pasi pe care ii vom face. Acum analizam fiecare chestionar in parte.
http://www2.ec.gc.ca/education/eeintro_e.htm
 
 
5. Centrul de Educatie ecologista din Sufli :
  Intentiile sale principale sunt de sprijinire a institutiilor pentru educatie ecologista si de a sensibiliza deopotriva elevii si societatea locala la ceea ce afecteaza echilibrul ecologic, calitatea vietii si dezvoltarea sustinutai.
http://users.otenet.gr/~kpe-soufli/index.htm
 
 
Inregistrari 1 la 5 din 5