Categorie : Mediul natural
Subcategorie : Rauri
Inregistrari 1 la 8 din 8


1. Centrul pentru Educatie globala despre Mediu (Universitatea Hamline) - pagina web despre "Rivers of life" :
  "Rivers of life" ofera studentilor, profesorilor si cetatenilor multe ocazii sa cunoasca multimea de fluvii care imbogatesc planeta, sa investigheze misterele fluviilor si sa actioneze in folosul fluviilor care au nevoie de ajutorul nostru.
http://cgee.hamline.edu/rivers/Resources/index.html
 
 
2. Clubul EPA Explore :
  Bine ati venit la Clubul Explore - website-ul pentru copii (5-12 ani) al Agentiei pentru Protectia Mediului. Fiti gata sa explorati mediul inconjurator si sa invatati despre lucrurile placute pe care le puteti proteja. Aveti acolo: jocuri, fotografii, povestiri si alte lucruri distractive.
http://www.epa.gov/kids/
 
 
3. Spitia.gr/building.gr :
  Spitia.gr este un site nou pe Internet, al carui tel este sa devina o baza de date completa si actualizata, de informatii care sa cuprinda planificarea energiei bioclimatice, sursele de energie regenerabila, economisirea energiei, precum si studii, constructii, achizitii si echipamente de constructii, care pot veni in intampinarea nevoilor actuale in construirea de locuinte sau a cerintelor pietii.
http://www.spitia.gr/
 
 
4. Earth Day Network :
  Earth Day Network este o grupare non-profit care coordoneaza activitatile Earth Day din lumea intreaga. Telul nostru este de a promova un mediu sanatos si o lume pasnica, dreapta, sustinuta, prin raspandirea cunostintelor ecologiste, prin materiale si publicatii educationale si prin organizarea de evenimente, activitati si campanii anuale. Reteaua noastra cuprinde peste 5.000 de organizatii din 184 de tari.
http://www.earthday.net/
 
 
5.  :
  Bine ati venit la SEEK, un loc unde puteti gasi resurse Minnesota pentru educatie ecologista. Directorul SEEK, lucreaza ca o casa de colectare pentru toate tipurile de resurse educationale de mediu, de la articole la planuri de invatare, de la indeplinire la expunere si multe altele.Aceste resurse vin de la o multime de organizatii de pe tot cuprinsul statului Minnesota, inclusiv scoli si colegii, agentii guvernamentale, biblioteci si medii de afaceri.
http://www.seek.state.mn.us/about.cfm
 
 
6. Asociatia Nord Americana pentru Educatie ecologista :
  Asociatia Nord Americana pentru Educatie ecologista (NAAEE) este o retea de profesionisti, studenti si voluntari care lucreaza in domeniul educatiei ecologiste, de-a lungul Americii de Nord si in alte 50 de tari in toata lumea. In dorinta de a transforma teoria in practica si de a oferi suport pentru educatia ecologista si educatori ecologisti, NAAEE ofera o varietate de programe si activitati. Acestea includ conferinte anuale ale NAAEE, publicatii NAAEE si servicii in direct si EE-Link-uri.
http://www.naaee.org/html/jobs.html
 
 
7. EPA Agentia Statelor Unite ale Americi de Protectie a mediului inconjurator :
  Dezvoltarea comunicatiei si a parteneriatelor Educare tineretului in protejarea mediului Promovarea alegerii profesiilor in domeniul ecologic Educarea publicului adult pentru inmultirea lecturilor despre mediu Educare de-a lungul granitelor internationale
http://www.epa.gov/region09/enviroed/index.html
 
 
8. Ministerul Educatiei si Cultelor :
  Ministerul Educatiei si Cultelor furnizeaza o versiune limitata in limba engleza, pentru acei utilizatori care nu cunosc limba greaca.
http://www.ypepth.gr/
 
 
Inregistrari 1 la 8 din 8