Categorie : Calitatea vietii
Subcategorie : Pesticide
Inregistrari 1 la 6 din 6


1. Sectiunea pentru Mediu a "Nearctica" - Pesticide :
  Sectiunea de Mediu a "Nearctica" se ocupa de componenta fizica a lumii naturale cu ar fi poluarea aerului, a apei si de deseurile solide.
http://www.nearctica.com/environ/pest/pest.htm
 
 
2. Biroul pentru programarea pesticidelor al EPA :
  Sa protejeze sanatatea populatiei si mediul de efectele daunatoare ale pesticidelor si sa promoveze modalitati sigure de control al daunatorilor.
http://www.epa.gov/pesticides/
 
 
3. Universitatea "Cornell" - Resurse de informare controlate pentru agricultura ecologista 1996 :
  Aceasta listare partiala nu are intentia de a gira sau de a discrimina vreo organizatie sau vreo resursa. Asteriscul (*) marcheaza resursele considerate a fi mai actuale sau cuprinzatoare .
http://www.cals.cornell.edu/dept/flori/tcwres1.html#10
 
 
4. FAO-Biodiversitate :
  Site-ul contine un sir de materiale de referinta, incluzand bibliografia FAO-documentatie referitoare la diversitatea biologica pentru hrana si agricultura si un inventar al activitatilor si uneltelor in biodiversitatea agricola la nivel international, precum si links-uri pentru organizatii internationale, retele si baze de date, links-ri FAO si contacte.
http://www.fao.org/biodiversity/
 
 
5. AGP Divizia de Productie si Protectie a plantelor a FAO :
  AGP considera ca pentru dezvoltarea unui sistem agricol de durata este necesar sa se imbunatateasca productivitatea culturilor agricole si a pasunilor, sa se creeze conditii sporite de securitatea in hrana si dezvoltarea generala a economiei si sa se conserve mediul inconjurator prin punerea in valoare a resurselor biologice agricole.
http://www.fao.org/ag/AGP/Default.htm
 
 
6. Universitatea "Cornell" - Departamentul de Horticultura :
  Departamentul de horticultura deserveste profesional, studenti si cetateni din statul New York, natiunea si lumea intreaga, creand si extinzand cunostintele despre fructe, vegetale si plante de peisaj, cu scopul de a sprijinii mediul inconjurator, sporind vitalitatea economica si imbunatatind calitatea vietii pentru individ si comunitate.
http://www.hort.cornell.edu/
 
 
Inregistrari 1 la 6 din 6