Categorie : Transporturi
Subcategorie : Transport urban
Inregistrari 1 la 3 din 3


1. Municipiul Amarousion :
  Municipalitatea Amarousiou a oferit posibilitatea cetatenilor de a folosi transporturile municipale fara plata, atata timp cat este implicat mediul inconjurator. In plus, municipalitatea doreste sa ofere conditii pentru un trafic urban fara blocaje regland in acelasi timp si caile de acces. De asemenea promoveaza protejarea mediului si a resurselor naturale, intervenind intr-un mod energic in planificarea urbana si in administrarea deseurilor. In cele din urma, datorita faptului ca Municipiul Amarousiou este locul unde vor avea loc Jocurile Olimpice, s-au inceput lucrarile de imbunatatire a orasului.
http://www.maroussi2004.gr/
 
 
2. ORGANIZATIA DE TRANSPORT URBAN AL ATENEI :
  Organizatia de Transport urban al Atenei (OASA) a fost fondata in 1977 si are personalitate juridica in conformitate cu legislatia. Apartine in totalitate statului elen, aplicand principiile economiei private si executand, sub supravegherea si controlul Ministerului Transportului si Comunicatiilor, servicii de interes public.
http://www.oasa.gr/
 
 
3. ECOCITYMAGAZINE :
  "www.ecocitymagazine.com este ideea mea despre website-ul pe care mi-ar face placere sa-l gasesc si sa-l explorez cand "vanez" sfaturi sau idei despre transport, reciclare si politica de dezvoltare urbana..."
http://www.ecocitymagazine.com/
 
 
Inregistrari 1 la 3 din 3