Categorie : Access la Environmental Informatie
Subcategorie : Sumar
Inregistrari 26 la 31 din 31

26. Centrul National de Cercetari marine
Biosfera - Intitute de cercetare
 Centrul National de Cercetari marine din Grecia (N.C.M.R.) este un institut guvernamental de cercetari care apartine Secretariatului General pentru Cercetari si Tehnologie. A fost fondat cu scopul de a incuraja cercetarile de baza in toate domeniile mediului acvatic si de a oferi celor interesati ajutor tehnic cuprinzator asupra tuturor aspectelor mediului marin si a apei potabile.
http://www.ncmr.ariadne-t.gr/
 
 
27. Societatea Greaca pentru Arheometrie
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Arheologie
 Societatea Greaca pentru Arheometrie este o asociatie non-profit fondata in 1982, cu scopul de a promova aplicatiile Stiintei si Tehnologiei in domeniile arheologiei, istoriei si artelor si in general, in toate resursele implicate in mostenirea culturala. Membrii GSA, formeaza coplesitoarea majoritate a savantilor antrenati in astfel de activitati in universitati, centre de cercetare si lucrari arheologice, precum si in sectorul privat. De cand a fost fondata in 1982, activitatile GSA includ organizarea celor trei Conferinte in Arheometrie din Grecia (Atena 1990, Salonic 1993, Atena 1996), precum si a numeroaselor seminarii, lecturi publice si examinarea detaliata a activitatilor de arheometrie din Grecia.
http://www.archaeometry.gr/
 
 
28. Proiectul Wet Water Education pentru Profesori
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Scopul proiectului WET este de a facilita si a promova cunoasterea, aprecierea si informatia referitoare la resursele de apa, prin dezvoltarea si raspandirea cunostintelor deja invatate si prin infiintarea unor programe sponsorizate national si international de catre proiectul WET.
http://www.montana.edu/wwwwet/
 
 
29. Centrul de Educatie ecologista din Sufli
Educatie ecologista - Centre de informare privind protectia mediului
 Intentiile sale principale sunt de sprijinire a institutiilor pentru educatie ecologista si de a sensibiliza deopotriva elevii si societatea locala la ceea ce afecteaza echilibrul ecologic, calitatea vietii si dezvoltarea sustinutai.
http://users.otenet.gr/~kpe-soufli/index.htm
 
 
30. Atomic Archive
Energia - Energie nucleara
 Bine ati venit la Atomic Archive. Acest site cerceteaza complexa istorie a descoperirii bombei atomice, o cotitura importanta pentru toata omenirea. AJ Software & Multimedia prezinta acest site ca un manual in direct pentru CD-ROM-urile sale, Atomic Archive.
http://www.atomicarchive.com/
 
 
31. Fundatia Nationala pentru Cercetari agricole (N.AG.RE.F)
Dezvoltare - Sustinere - Agricultura
 Fundatia Nationala pentru Cercetari agricole (N.AG.RE.F) este organismul national responsabil de cercetarile si tehnologia agricola din Grecia, functionand ca persoana juridica sponsorizata de Ministerul Agriculturii din Grecia. A fost infiintata in 1989 prin decretul 18845/1989 "Dezvoltarea si exploatarea cercetarilor si a tehnologiei agricole"
http://www.nagref.gr/
 
 

Inregistrari 26 la 31 din 31