Categorie : Tipul informatie
Subcategorie : Biografii
Inregistrari 1 la 6 din 6

1. NEARCTICA EVOLUTIE :
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Genetica
 Bine ati venit la "Nearctica", calea perfecta spre lumea naturala a Americii de Nord. Daca este prima data cand ne vizitati, va rugam puneti semn si acordati-va timp pentru a naviga cu noi. "Nearctica" iti aduce ce este mai bun pe Web, din lumea naturala, combinand links-uri ale altor site-uri cu materiale originale. Sunt listate doar site-urile mai uzitate iar noi iti spunem la ce sa te astepti cand vei ajunge la ele. Toti vor gasi ceva interesant: studentii, familiile, oamenii de stiinta si factorii de decizie. "Nearctica" a fost proiectat pentru a fi usor de folosit si atractiv vizual. Acest segment este despre evolutie.
http://www.nearctica.com/evolve/evolve.htm
 
 
2. Fundatia pentru Cercetari asupra Culturilor organice :
Dezvoltare - Sustinere - Culturi biologice
 Sa sponsorizeze cercetarile privind practicarea culturilor organice, sa imparta rezultatele culturilor organice si sa sporeasca interesul privind sistemul de productie organica si sa educe publicul si factorii de decizie in problema culturilor organice.
http://www.ofrf.org/
 
 
3. WHO :
Calitatea vietii - Sanatate
 Fondata in 1948, WHO conduce alianta internationala "Sanatate pentru toti". Agentie specializata a Natiunilor Unite, cu 191 de state membre, WHO ofera cooperare tehnica pentru sanatatea natiunilor, elaboreaza programe de control si eradicare a bolilor si se straduie sa imbunatateasca calitatea vietii oamenilor.
http://www.who.int/home-page/
 
 
4. ISARS :
Biosfera - Intitute de cercetare
 Activitatile desfasurate de IISR acopera o larga arie in domeniul cercetarilor si aplicatiilor spatiale. Obiectivul principal este de a alcatui si de a finaliza programe de cercetare privind spatiul, tehnologia spatiala si aplicatii referitoare la aceste domenii. Alte obiective ale IISR sunt: (a) colectarea si procesarea sistematica a datelor derivate din observatiile facute referitor la planeta si spatiu, (b) reprezentarea studiilor autonome referitoare la cercetarile si aplicatiile spatiale, (c) educatia si (d) oferirea de servicii. Activitatea de cercetare a institutului are legatura cu domeniul de cercetare si aplicatii spatiale si se focalizeaza asupra unor subiecte specifice cum ar fi: Vanturile solare Plasma solara si interplanetara Propagarea undelor radio in plasma ionosferica si magnetosferica Aplicatii computerizate in cercetarile spatiale.
http://www.space.noa.gr/
 
 
5. National Wildlife Federation :
Mediul natural - Natura salbatica
 National Wildlife Federation este cea mai mare grupare nationala de membrii sustinatori ai naturii, compusa din persoane particulare, organizatii, companii si guverne. Scopul ei este de a proteja natura salbatica si mediul.
http://www.nwf.org/
 
 
6. Atomic Archive :
Energia - Energie nucleara
 Bine ati venit la Atomic Archive. Acest site cerceteaza complexa istorie a descoperirii bombei atomice, o cotitura importanta pentru toata omenirea. AJ Software & Multimedia prezinta acest site ca un manual in direct pentru CD-ROM-urile sale, Atomic Archive.
http://www.atomicarchive.com/
 
 

Inregistrari 1 la 6 din 6