Categorie : Tipul informatie
Subcategorie : Programe
Inregistrari 51 la 73 din 73

51. Fundatia de Instruire in Educatia nationala asupra Mediului inconjurator :
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Sa dezvolte si sa sprijine programe de studiu despre mediu pentru a intampina obiectivele sociale, precum imbunatatirea sanatatii, o educatie mai buna si afaceri "mai verzi", mai profitabile.
http://www.neetf.org/PRE/index.shtm
 
 
52. Agentia Europeana de Mediu: Sectiunea despre calitatea aerului :
Poluare - Deseuri - Poluarea aerului
 Calitatea buna a aerului este una din conditiile esentiale pentru sanatatea si prosperitatea omenirii si a ecosistemului. Referitor la acest subiect veti gasi cu siguranta informatii despre starea si tendintele calitatii aerului in Europa. Documente tehnice, ca de exemplu supravegherea programelor, prezinta subiecte referitoare la aer.
http://themes.eea.eu.int/Environmental_issues/air_quality
 
 
53. Amphibion :
Mediul natural - Biotopi hidrologici
 'AMPHIBION' este un jurnal bilunar de 16 pagini, publicat pentru prima data in aprilie 1993. Din August 1997, a doua perioada de publicare s-a inceput cu suport financiar din partea Ministerului Mediului, Planificare Teritoriala si Lucrari Publice. Obiectivele publicatiei AMPHIBION sunt constientizarea sociala asupra mediului si informatia despre resursele regenerabile. Este editata in 7.000 de exemplare, temele principale fiind: administrarea resurselor naturale, informatii despre arii protejate, activitatii ale EKBY si alte organizatii de mediu, viitoare conferinte, etc.
http://www.ekby.gr/ekby/el/amphivion_el/is31_el.html
 
 
54. Invatatura despre paduri :
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Acest site permite accesul la un mare numar de materiale, adunate din toata Europa. Multe tari au ceva experienta in folosirea padurilor in domeniul educatiei, in general padurile si natura fiind un cadru perfect pentru acumularea cunostintelor practice.
http://www.learning-about-forests.org/home_default.asp
 
 
55. Institutul National de Cercetari asupra Genomului Uman (NHGRI) :
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Genetica
 Centrul National de Cercetari despre Genomul Uman (NCHGR) a pus bazele Institutului National de Cercetari despre Genomul Uman (NHGRI) care are ca misiune sa conduca Proiectul "Genomul Uman" pentru Institutul National de Sanatate (NIH). NHGRI este unul din cele 24 de institutii, centre si diviziii din care este compus NIH, principala agentie a federatiei guvernamentale pentru sprijin in cercetarile din domeniul biomedical. Componenta colectivului de cercetatori al NIH, completeaza cele mai mari facilitati din lume, pentru cercetari in acest domeniu. NIH face parte din Departamentul de Servicii sociale si de sanatate a S.U.
http://www.nhgri.nih.gov/
 
 
56. Organizatia Schimbul de Educatie ecologista :
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Schimbul de educatie ecologista este o organizatie non-profit infiintata pentru a sporii si a dezvolta cetatenilor tarii si strainilor, inmagazinarea cunostintelor ecologiste din regiunea fara asemanare a pustiului din sud-vestul Statelor Unite si nord-vestica a Mexicului
http://www.eeexchange.org/
 
 
57. Centrul pentru Educatie ecologista (Institutul Antioch New Enland :
Educatie ecologista - Centre de informare privind protectia mediului
 Centrul pentru Educatie ecologista Un centru non-profit pentru resurse de educatie ecologista.
http://www.cee-ane.org/
 
 
58. Sectiunea despre aer a EPA :
Poluare - Deseuri - Poluarea aerului
 Aceasta pagina conduce la informatii referitoare la AER.
http://www.epa.gov/ebtpages/air.html
 
 
59. EPA Agentia Statelor Unite ale Americi de Protectie a mediului inconjurator :
Educatie ecologista - Educatie ecologista
 Dezvoltarea comunicatiei si a parteneriatelor Educare tineretului in protejarea mediului Promovarea alegerii profesiilor in domeniul ecologic Educarea publicului adult pentru inmultirea lecturilor despre mediu Educare de-a lungul granitelor internationale
http://www.epa.gov/region09/enviroed/index.html
 
 
60. Divizia 34-Psihologia populatiei si a mediului (Asociatia Americana de Psihologie) :
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Psihologia protectiei mediului
 Membrii Diviziei 34 conduc cercetarile, prestarea de servicii, invatarea si consultanta problemelor publice si de mediu.
http://web.uvic.ca/~apadiv34/
 
 
61. Educatie Ecologista (a National Wildlife Federation) :
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Pentru mai mult de 60 de ani, National Wildlife Federation a fost lider in educatia ecologista, ajungand pana in comunitatile in care copii si adultii traiesc, muncesc si se joaca. Explorati platforma educationala a NWF pentru a intelege, a aprecia si a proteja lumea naturala.
http://www.nwf.org/education/
 
 
62. EUFORES, Forumul European pentru Resurse de Energie regenerabila :
Energia - Surse de energie regenerabile
 EUFORES - Forumul European pentru Resurse de Energie regenerabila - este o organizatie independenta cu caracter non-profit care doreste sa incurajeze folosirea energiei regenerabile. EUFORES a fost infiintat pentru a realiza sarcinile conturate in Declaratia de la Madrid din 1994 - inlocuirea a 15% din principalii combustibili conventionali cu resurse de energie regenerabila, pana in 2010.
http://www.eufores.org/
 
 
63. UNCCD :
Biosfera - Desertificare
 Aceasta este cea de-a doua generatie a site-ului UNCCD, lansat in 2000. A fost creat pentru a facilita accesul participantilor la procesul COP, la documentele oficiale detinute sau primite de secretariat (COP-ducumente, Programe de rapoarte si actiuni), precum si infiintarea unei surse generale de informatii avand ca subiect desertificarea, in atentia persoanelor interesate. Aceasta pagina furnizeaza instructiuni tehnice pentru folosirea website-ului CCD si detalii despre cum se poate obtine experienta optima pentru explorarea lui.
http://www.unccd.int/main.php
 
 
64. Biroul pentru combaterea desertificarii si a secetei :
Biosfera - Desertificare
 Biroul pentru combaterea desertificarii si a secetei al UNDP este responsabil cu conducerea si sprijinirea eforturilor organizatiilor si incurajarea dezvoltarii umane permanente in zonele aride. Biroul este amplasat in Grupul de dezvoltare sustinuta a mediului (ESDG) al Biroului pentru politica de dezvoltare (BDP). In paralel cu planul de afaceri al UNDP, UNSO va sprijini dialogul politic si capacitatea institutionala de construire pentru a ajuta statele sa integreze in cadrul planurilor lor de dezvoltare, problema terenurilor aride.
http://www.undp.org/seed/unso/
 
 
65. ARCADIS :
Dezvoltare - Sustinere - Lucrari la scara mare
 ARCADIS este o organizatie internationala de servicii bazate pe cunostinte internationale in domeniul infrastructurii, mediului, constructiilor si comunicatiilor. Pretutindeni unde functioneaza, Compania are ca tel imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a celui de lucru. De pe pozitia puternica pe care o are pe piata locala, Compania lucreaza la completarea proiectelor pentru clientii din sectorul public si din cel privat. Fondata in 1888, ARCADIS are in mod curent cam 8.000 de angajati. Compania este in topul celor 10 din toata lumea afacerilor.
http://www.arcadis.nl/arcadis/
 
 
66. Unificarea site-urilor arheologice ale Programului Atenei al Ministerului de Mediu, planificare regionala si lucrari publice si al Ministerului Culturii :
Dezvoltare - Sustinere - Lucrari la scara mare
 Unul dintre cele mai ambitioase si importante proiecte care vor fi realizate vreodata in capitala Greciei. "Unificarea site-urilor arheologice ale Atenei S.A." tinteste sa reabiliteze identitatea istorica, culturala si arhitecturala a orasului.
http://www.astynet.gr/
 
 
67. Implementarea si Aplicarea Legislatiei de mediu (IMPEL) :
Conventii internationale - Justitie - Legislatie - Legea mediului
 La initiativa Olandei, a fost conceput IMPEL, la sedinta neoficiala din 1991 a Comunitatii Ministerelor de Mediu, unde s-a cazut de acord ca: "... ar fi de preferat ca primul pas in crearea unei retele intre importantele autoritati nationale si Comisia din domeniul aplicarii, sa aiba ca scop principal schimbul de informatii referitoare la implementare si aplicare si sa dezvolte la un nivel practic, demersurile comunitatii.
http://europa.eu.int/comm/environment/impel/
 
 
68. Slow food :
Calitatea vietii - Hrana
 Slow food este o miscare non-profit, democrata, culturala si de utilitate sociala, avand la baza, un numar de membrii voluntari care doresc sa-si cultive interesul comun pentru cultura si gastronomie. Calitatea de membru al miscarii este posibila oricui si se acorda in nume propriu.
http://www.slowfood.it/
 
 
69. Ministerul Educatiei si Cultelor :
Educatie ecologista - Educatie ecologista
 Ministerul Educatiei si Cultelor furnizeaza o versiune limitata in limba engleza, pentru acei utilizatori care nu cunosc limba greaca.
http://www.ypepth.gr/
 
 
70. Centrul de Educatie ecologista din Sufli :
Educatie ecologista - Centre de informare privind protectia mediului
 Intentiile sale principale sunt de sprijinire a institutiilor pentru educatie ecologista si de a sensibiliza deopotriva elevii si societatea locala la ceea ce afecteaza echilibrul ecologic, calitatea vietii si dezvoltarea sustinutai.
http://users.otenet.gr/~kpe-soufli/index.htm
 
 
71. Centrul pentru Educatie ecologista in Lithakia Zakinthos :
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 Scopul centrului este de a sprijinii educatia ecologista in regiunea Marii Ioniene si in general in vestul Greciei. Furnizeaza programe educationale pentru studenti si profesori din sistemul educational primar sau secundar. Produce materiale educationale si cu caracter informativ. Coopereaza cu organisme guvernamentale si non-guvernamentale. Coopereaza cu organisme stiintifice si locale. Dezvolta actiunile si cooperarile locale. Dezvolta cooperarea internationala peste tot. Organizeaza programe educationale pentru promovarea educatiei ecologiste.
http://www.kpezakyn.gr/
 
 
72. Biroul Aparatorilor mediului :
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Bine ati venit la site-ul Biroului Aparatorilor mediului (WA). EDO (WA) a fost deschis in martie 1996 si face parte din reteaua nationala a centrelor juridice de interes public, specializate in legislatia de mediu.
http://www.edo.org.au/edowa/
 
 
73. Strategia Nationala pentru Educatie ecologista si pentru Sustinere :
Educatie ecologista - Centre de informare privind protectia mediului
 Acest website va va da posibilitatea de a citi ce s-a spus in ultimii sapte ani pe aceasta tema, si sa completati un chestionar care ne va ajuta pe noi pentru urmatorii pasi pe care ii vom face. Acum analizam fiecare chestionar in parte.
http://www2.ec.gc.ca/education/eeintro_e.htm
 
 

Inregistrari 51 la 73 din 73