Categorie : Tipul informatie
Subcategorie : Studii de caz
Inregistrari 1 la 9 din 9

1. Pagina principala a Legislatiei Europene de Mediu :
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Bine ati venit in Pagina principala a Legislatiei Europene de Mediu. Aici puteti gasi cazuri-texte complete, legislatie si alte materiale referitoare la Legislatia Europeana de Mediu. Separat de aceste surse initiale, mai multe dosare si articole ofera o perspectiva mai larga asupra problemelor specifice.
http://www.asser.nl/EEL/
 
 
2. Institutul International pentru Dezvoltare sustinuta :
Dezvoltare - Sustinere - Taxe verzi
 Acest site contine o mare varietate de informatii necesare celor interesati de subiecte precum reforma taxelor verzi, reforma impozitelor si a subventiilor, politica de mediu a guvernului, eco-eficienta si politica guvernamentala. Prin bibliografii adnotate si prin studii de caz se furnizeaza instrumente pentru cei care cauta variante.
http://www.iisd.org/greenbud/
 
 
3. UNESCO Organizatia Educationala, Stiintifica si Culturala a Natiunilor Unite :
Biosfera - Organizatii internationale
 UNESCO a fost infiintata la 16 noiembrie 1945. Si-a stabilit sediul central in Paris, Franta si 73 de birouri teritoriale si unitati, in diferite locuri ale lumii. Prin Carta Natiunilor Unite, obiectivele principale ale UNESCO sunt de a contribui la pacea si securitatea in lume, promovand colaborarea dintre natiuni prin educatie, stiinta, cultura si comunicare in scopul promovarii respectului pentru justitie, pentru legislatie, pentru drepturile omului si pentru libertati fundamentale valabile pentru oamenii din intreaga lume, fara a face diferente de rasa, sex, limba sau religie.
http://www.unesco.org/
 
 
4. Sectiunea despre aer a EPA :
Poluare - Deseuri - Poluarea aerului
 Aceasta pagina conduce la informatii referitoare la AER.
http://www.epa.gov/ebtpages/air.html
 
 
5. Site-ul despre Incalzirea globala a EPA :
Biosfera - Incalzirea globala
 Site-ul despre incalzirea globala a EPA este oferit ca un serviciu public de Agentia pentru Protectia Mediului a Statelor Unite. Programele si activitatile EPA referitoare la schimbarea climei fac parte integranta din misiunea si obiectivele agentiei. Cu acest site noi tindem sa prezentam informatii actualizate, intr-un mod accesibil si pe intelesul tuturor, despre motivele diverse care au dus la schimbarea climei si la incalzirea globului.
http://www.epa.gov/globalwarming/
 
 
6. CADDET Energie regenerabila IEA / OECD :
Energia - Resurse de energie regenerabila
 CADDET Energie regenerabila este o Agentie de acord international privind energia si si-a inceput activitatea in 1993 pentru a facilita schimbul de informatii legate de proiecte comerciale legate de energia regenerabila. CADDET este reprezentant al Centrului pentru analizarea si raspandirea tehnologiilor energiei manifestate.
http://www.caddet.co.uk/
 
 
7. Pagina principala a Legislatiei Europene de Mediu :
Mediul natural - Biodiversitate
 Bine ati venit in Pagina principala a Legislatiei Europene de Mediu. Aici puteti gasi cazuri-texte complete, legislatie si alte materiale referitoare la Legislatia Europeana de Mediu. Separat de aceste surse initiale, mai multe dosare si articole ofera o perspectiva mai larga asupra problemelor specifice.
http://www.asser.nl/EEL
 
 
8. UNEP TURISM Despre eco-turism :
Calitatea vietii - Eco-turism
 Interesul pentru eco-turism al UNEP este special, datorita legaturii sale cu conservarea si folosirea continua a biodiversitatii. Domeniu privilegiat, eco-turismul poate promova cele trei obiective de baza ale Conventiei pe Diversitate Biologica...
http://www.uneptie.org/pc/tourism/ecotourism/
 
 
9. GreenHOME :
Mediul inconjurator Uman - Constructie ecologica
 Am creat acest site pentru a va informa despre organizatia noastra si pentru a va incuraja sa va permiteti un design "verde", impartind cu voi experienta si resursele noastre din practica in constructii si peisaj. Scopul nostru este de a va demonstra ca oricine isi poate permite o casa "verde"! Suntem pregatiti sa oferim proprietarilor, chiriasilor, constructorilor si publicului larg informatii despre cladirile "verzi". Va invitam, de asemenea si pe voi sa va impartiti experienta sau proiectele, cu noi.
http://www.greenhome.org/
 
 

Inregistrari 1 la 9 din 9