Categorie : Sursa informatie
Subcategorie : ONG-uri
Record 1 la 25 din 26

1. Earth Day si Scolile. Coltul profesorului: alte probleme de mediu:
Biosfera - Incalzire globala
 Earth Day Network este o grupare non-profit care coordoneaza activitatile Earth Day din lumea intreaga. Telul nostru este de a promova un mediu sanatos si o lume pasnica, dreapta, sustinuta, prin raspandirea cunostintelor ecologiste prin materiale si publicatii educationale si prin organizarea de evenimente, activitati si campanii anuale. Reteaua noastra cuprinde peste 5.000 de organizatii din 184 de tari. Veti gasi un Web mare de tot, plin ochi de proiecte interesante si valoroase, jocuri, dosare care pot fi descarcate si altele. Gasesti ajutor din abundenta pentru a dezvolta un program cu privire la celebrarea Earth Day in saptamanile si lunile anterioare datei de 22 aprilie.
http://www.earthday.net/howto/teachers-corner.stm
 
 
2. Societatea Elena de Ornitologie:
Politica ecologista - Miscari - Organizatii de mediu
 Societatea Elena de Ornitologie este singurul organism non-guvernamental preocupat exclusiv de protejarea pasarilor salbatice si de aria lor de raspandire in Grecia. Este o organizatie non-profit fondata in 1982. In 1993 Academia Atenei a nominalizat-o si a premiat-o pentru importanta munca depusa in acest domeniu.
http://www.ornithologiki.gr/gr/hos/grtour.htm
 
 
3. Fundatia de Instruire in Educatia nationala asupra Mediului inconjurator:
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Sa dezvolte si sa sprijine programe de studiu despre mediu pentru a intampina obiectivele sociale, precum imbunatatirea sanatatii, o educatie mai buna si afaceri "mai verzi", mai profitabile.
http://www.neetf.org/PRE/index.shtm
 
 
4. EARTH FORCE ORGANIZATION:
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Through Earth Force, descopera tineri si traduce in viata solutii trainice pentru problemele de mediu existente in comunitatile lor. In cadrul acestui proces, ei deprind obiceiul de a fi cetateni activi si protectori ai mediului. Earth Force este un ajutor si pentru pedagogi in incercarea lor de a angaja tineretul in problemele de mediu. Noul website GREEN te poate ajuta sa-ti aduci ultimele imbunatatiri in interfluviului tau, oferindu-ti o baza de date supravegheata in direct si sisteme de actionare colectiva. Proiectat pentru grupuri de observatori si de asemenea pentru exploratori interesati.
http://www.earthforce.org/green/
 
 
5. Fundatia pentru Educatie ecologista in Europa (FEEE):
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 FEEE a fost infiintata in 1981, pentru a spori cunostiintele referitoare la problemele de mediu si rezultatele schimbarii prin educatie. Ambele sunt cruciale in lupta pentru apararea mediului.
http://www.feee.org/
 
 
6. Centrul pentru Educatie ecologista (Institutul Antioch New Enland:
Educatie ecologista - Centre de informare privind protectia mediului
 Centrul pentru Educatie ecologista Un centru non-profit pentru resurse de educatie ecologista.
http://www.cee-ane.org/
 
 
7. Organizatia Schimbul de Educatie ecologista:
Educatie ecologista - Programe-Activitati
 Schimbul de educatie ecologista este o organizatie non-profit infiintata pentru a sporii si a dezvolta cetatenilor tarii si strainilor, inmagazinarea cunostintelor ecologiste din regiunea fara asemanare a pustiului din sud-vestul Statelor Unite si nord-vestica a Mexicului
http://www.eeexchange.org/
 
 
8. Sectiunea de Genetica a Societatii Americane de Pescuit:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Genetica
 Sectiunea de Genetica doreste sa ofere o mai buna intelegere a rolului geneticii in stiintele acvatice, a administrarii pescuitului si a culturilor acvatice. Incurajeaza protejarea resurselor genetice a speciilor acvatice.Promoveaza acumularea, sintetizarea si schimbul de informatie genetica referitoare la organismele acvatice si administrarea lor.
http://www.fisheries.org/genetics/
 
 
9. Societatea Americana de Pescuit - Sectiunea de bioinginerie:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Biotehnologie
 Sectiunea de bioinginerie a fost infiintata in 1979 de Societatea Americana de Pescuit (AFS). Telul sectiei de bioinginerie este de a promova excelenta in domeniul bioingineriei piscicole si totodata sa imbunatateasca comunicarea dintre biologi, ingineri si alte categorii pentru conservarea resurselor piscicole.
http://biosys.bre.orst.edu/afseng/
 
 
10. Societatea Americana pentru Pescuit:
Dezvoltare - Sustinere - Pescuit
 Societatea Americana pentru Pescuit fondata in 1870 este cea mai veche si mare societate profesionala care reprezinta oameni de stiinta in domeniul piscicol. Misiunea sa este de a imbunatatii conservarea si continuitatea resurselor piscicole si a ecosistemului acvatic prin dezvoltarea stiintelor piscicole si acvatice, promovand dezvoltarea profesiilor piscicole.
http://www.fisheries.org/
 
 
11. Asociatia Australiana de Eco-turism:
Calitatea vietii - Eco-turism
 Asociatia Australiana de Eco-turism s-a format in 1991 si este constituita ca o organizatie non-profit, fiind organismul national de frunte in industria eco-turismului. Scopurile noastre: sa fim lideri in asistenta pentru eco-turism si sa facem ca celelalte operatiuni de turism care se executa, sa devina ecologice, viabile economic si competente pe plan social si cultural.
http://www.ecotourism.org.au/
 
 
12. A doua Natura:
Educatie ecologista - Centre de educatie ecologica
 A doua Natura... este dedicata accelerarii procesului de transformare a invatamantului superior. Noi ghidam si educam aceste institutii in dorinta lor de a face sprijinul o parte integrala a institutiei lor si ajutam la marirea eforturilor lor pentru a determina activitatile umane sa fie sustinute.
http://www.secondnature.org/home.html
 
 
13. Earth Day si Scolile. Coltul profesorului: alte probleme de mediu:
Mediul natural - Resurse de apa
 Earth Day Network este o grupare non-profit care coordoneaza activitatile Earth Day din lumea intreaga. Telul nostru este de a promova un mediu sanatos si o lume pasnica, dreapta, sustinuta, prin raspandirea cunostintelor ecologiste prin materiale si publicatii educationale si prin organizarea de evenimente, activitati si campanii anuale. Reteaua noastra cuprinde peste 5.000 de organizatii din 184 de tari. Veti gasi un Web mare de tot, plin ochi de proiecte interesante si valoroase, jocuri, dosare care pot fi descarcate si altele. Gasesti ajutor din abundenta pentru a dezvolta un program cu privire la celebrarea Earth Day in saptamanile si lunile anterioare datei de 22 aprilie.
http://www.earthday.net/howto/tc-other.stm
 
 
14. CIEL:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Centru pentru Legislatia Internationala de Mediu (CIEL) este o firma non-profit, juridic ecologista, de interes public, fondata in 1989 pentru a intarii comparativ si international, legislatia si politica de mediu din toata lumea. CIEL furnizeaza o larga gama de servicii juridice de mediu, cum ar fi: cercetari si publicatii politice, sfaturi si recomandari, educatie si pregatire si creere de institutii, deopotriva pentru legislatia internationala cat si pentru cea comparativa nationala.
http://www.ciel.org/
 
 
15. Earth Day Network:
Dezvoltare - Sustinere - Dezvoltare sustinuta
 Earth Day Network este o grupare non-profit care coordoneaza activitatile Earth Day din lumea intreaga. Telul nostru este de a promova un mediu sanatos si o lume pasnica, dreapta, sustinuta, prin raspandirea cunostintelor ecologiste, prin materiale si publicatii educationale si prin organizarea de evenimente, activitati si campanii anuale. Reteaua noastra cuprinde peste 5.000 de organizatii din 184 de tari.
http://www.earthday.net/
 
 
16. Divizia 34-Psihologia populatiei si a mediului (Asociatia Americana de Psihologie):
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Psihologia protectiei mediului
 Membrii Diviziei 34 conduc cercetarile, prestarea de servicii, invatarea si consultanta problemelor publice si de mediu.
http://web.uvic.ca/~apadiv34/
 
 
17. EUFORES, Forumul European pentru Resurse de Energie regenerabila:
Energia - Surse de energie regenerabile
 EUFORES - Forumul European pentru Resurse de Energie regenerabila - este o organizatie independenta cu caracter non-profit care doreste sa incurajeze folosirea energiei regenerabile. EUFORES a fost infiintat pentru a realiza sarcinile conturate in Declaratia de la Madrid din 1994 - inlocuirea a 15% din principalii combustibili conventionali cu resurse de energie regenerabila, pana in 2010.
http://www.eufores.org/
 
 
18. UCS:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Biotehnologie
 UCS este o alianta independenta, non-profit a 50.000 de cetateni si savanti interesati din toata tara. Noi, completam analizele strict stiintifice cu conceptii noi si incredintam cetatenilor sprijinirea construirii un mediu mai curat si mai sanatos si a unei lumi mai sigure.
http://www.ucsusa.org/index.html
 
 
19. IETA:
Biosfera - Efectul de sera
 IETA este o organizatie non-profit, creata in 1999 pentru formarea unui cadru functional international care sa se ocupe de reducerea emisiilor de gaze nocive. Printre membrii nostrii se numara companii internationale de marca din domeniul prelucrarii carbunelui. Membrii IETA incearca sa dezvolte un regim al emisiilor, care sa aiba ca rezultat reducerea reala si dovedita a emisiilor de gaze nocive, echilibrand eficienta economica cu pastrarea mediului si dreptate sociala.
http://ieta.org/IETA2/Index_New.htm
 
 
20. GREEN BUILDING RESOURCE GUIDE:
Mediul inconjurator Uman - Constructie ecologica
 GBRG este o baza de date a peste 600 de produse si materiale "verzi" de constructie, selectate special pentru inutilitatea lor in design-ul si constructiile profesioniste, fiind mai degraba alese pentru ca pur si simplu contin material "verde".
http://greenguide.com/
 
 
21. Institutul International pentru Dezvoltare sustinuta:
Dezvoltare - Sustinere - Taxe verzi
 Acest site contine o mare varietate de informatii necesare celor interesati de subiecte precum reforma taxelor verzi, reforma impozitelor si a subventiilor, politica de mediu a guvernului, eco-eficienta si politica guvernamentala. Prin bibliografii adnotate si prin studii de caz se furnizeaza instrumente pentru cei care cauta variante.
http://www.iisd.org/greenbud/
 
 
22. E-LAW:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 E-LAW ofera juristilor si savantilor de interes public din toata lumea, priceperea si resursele de care au nevoie pentru protejarea mediului prin lege. Juristi ecologisti din 10 tari, au fondat E-LAW in 1989. Acum, aproape 300 de juristi si savanti din 60 de tari, cauta reteaua E-LAW pentru instrumentele juridice si stiintifice.
http://www.elaw.org/custom/custompages/viewPage.asp?WebPage_ID=3
 
 
23. GreenHOME:
Mediul inconjurator Uman - Constructie ecologica
 Am creat acest site pentru a va informa despre organizatia noastra si pentru a va incuraja sa va permiteti un design "verde", impartind cu voi experienta si resursele noastre din practica in constructii si peisaj. Scopul nostru este de a va demonstra ca oricine isi poate permite o casa "verde"! Suntem pregatiti sa oferim proprietarilor, chiriasilor, constructorilor si publicului larg informatii despre cladirile "verzi". Va invitam, de asemenea si pe voi sa va impartiti experienta sau proiectele, cu noi.
http://www.greenhome.org/
 
 
24. Biroul Aparatorilor mediului:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Legea mediului
 Bine ati venit la site-ul Biroului Aparatorilor mediului (WA). EDO (WA) a fost deschis in martie 1996 si face parte din reteaua nationala a centrelor juridice de interes public, specializate in legislatia de mediu.
http://www.edo.org.au/edowa/
 
 
25. Societatea Greaca pentru Arheometrie:
Stiinta - Cunostiinte - Rationalism - Arheologie
 Societatea Greaca pentru Arheometrie este o asociatie non-profit fondata in 1982, cu scopul de a promova aplicatiile Stiintei si Tehnologiei in domeniile arheologiei, istoriei si artelor si in general, in toate resursele implicate in mostenirea culturala. Membrii GSA, formeaza coplesitoarea majoritate a savantilor antrenati in astfel de activitati in universitati, centre de cercetare si lucrari arheologice, precum si in sectorul privat. De cand a fost fondata in 1982, activitatile GSA includ organizarea celor trei Conferinte in Arheometrie din Grecia (Atena 1990, Salonic 1993, Atena 1996), precum si a numeroaselor seminarii, lecturi publice si examinarea detaliata a activitatilor de arheometrie din Grecia.
http://www.archaeometry.gr/
 
 

Record 1 la 25 din 26